steksz

Rossz pénz, elvész... Szubjektív válogatás a régmúlt és napjaink legérdekesebb pénzügyi eseteiből. A legnagyobb csalóktól a legkisebb ötletekig.

Portfolio

Kérdezz!

Minden kérdést és véleményt szívesen veszek. ecoblog555@gmail.com

Pszáf: piramisjáték a CDT, a Freedom Rocks és a TVI Expressz

2010.02.11. 22:06 Terrier

A rendőrségen tett bejelentést a Pszáf három cég ellen, piramisjáték szervezése bűncselekmény gyanújával. A CDT értéktelen hangyafasznyi gyémántokkal leplezi piramisjátékát: erről szóló cikkünket már csak a lelkes szervező Kállai Éva "szuperintelligens" kommentjei miatt is érdemes elolvasni. A Freedomrocks forex devizacsere ügyletekre szakosodott rendszert propagál piramisjáték módszerekkel ahogy arról a Steksz blog és a pszáf is beszámolt korábban. A TVI Express utazási voucherek formájában terjeszti pilótajátékát. Utóbbiról várható még egy post, ahogy egy időközben talált negyedikről is.

Örömteli hogy a pszáf reagált felhívásunkra, a rendőrségen a sor.

114 komment

Címkék: piramisjáték cdt portfolioblogger tvi freedomrocks

A bejegyzés trackback címe:

https://steksz.blog.hu/api/trackback/id/tr511750760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pannonfunk 2010.02.11. 22:19:49

Hah, Terrier for president!

maholnap · http://koklerbroker.blog.hu/ 2010.02.12. 00:44:00

Ilyen híreknek mindig örülünk :-)

sydo 2010.02.12. 07:04:20

Háháá. Ez az Éva mekkora IQ fájter. :)))
Tapasztalatom szerint az összes MLM fan hasonlóan ostoba. Védekeznek, mert féltik a bizniszt - azt ugye belátjék, hogy az értelmi szintjük szerint legfeljebb Tesco árufeltöltők lehetnek.

Gyere vissza ÉVA és kommentáld a fejleményeket! :)

plumoza 2010.02.12. 10:58:06

Kedves szerkesztő felhívnám a figyelmét hogy talán a Nuskin is megérdemelne néhány sort, a pilótajátékot között. Ott nem is kicsibe megy a játéko közel 300 000Ft -os beugróval.

bence84 2010.02.12. 23:12:34

Szép munka volt, csak így tovább!

Mlmjoc 2010.02.15. 13:06:56

ÜDV!
Tudjátok, két fajta ember van. Aki ért és mindent tud az MLM-ről, és az aki abból él. Hál Istennek utóbbi vagyok.
Arról miérét nem szólnak a hírek, hogy pl. a Wellstar cég ellen is indult vizsgálat, ami olyan sikeres lett, hogy néhány pszaf munkatárs igazgató lett a cégnél! :)
Megjegyzem nekem megjött a gyémánt, és független értékbecslővel bevizsgáltattam, és lám lám, ugyan azon értékeket állapította meg, ami a Pasporton van!
Ilyenkor a feljelentő emberek ellen pár száz milliós kártérítést rá varnék, de szerencséjükre, nálam okosabb emberek a cégvezetők és csak mosolyognak rajtuk, hogy: "Buta emberek"

Mlmjoc 2010.02.15. 13:22:12

Egyébként rájöttem, hogy ez a feljelentősdi az irígy, dolgozni nem akaró begyepesedett emberek hobbyja.
A gond az, hogy elfeljetik nagyon sokan, hogy BÁRMELYIK MLM cégnél, dolgozni KELL! Tehát nem arról van szó hó belép az x illető befizet y összeget, hátradöl, majd megkeres két hónap után, hogy mennyi lesz a jutalék? Hát nyilván semmi! Na az ilyen emberkből lesz az anti MLM csapat, akinek már a munkához fáj a foguk.
Én érdekes módon egyetemista létemre kemény munkával elértem, hogy két éve úgy kapok egy nagyon szép 6 számjegyű fizetést hogy egy tolat nem teszek arréb.
De az anti mlm csapat az pedig kő keményen mutogat hogy de neki mirét van??? Amikor pedig mondom hogy gyere öreg csináld utánam, segítek, akkor már nem jön. Büdös a munka??
Vagy egyetemisták nagy része, oylan irígy hogy majd meg őrül. De amikor ő éjfélkor a szórakozó hely bejáratánál áll, én meg akkor indulok haza Bp.-ről, mert dolgoztam, olyankor érdekes módon egyik se irígykedik.
Ezen egyébként nem kell csodálkozni, hisz Magyaroprszágon MÉG Magyarok vannak töbségben, és nekik meg a munka nem egy szimpatikus fogalom!
További szép mérgelődést kívánok!:D:D

(ui.: Unió se semmiért röhög a Magyarokon!)

ginaanyus 2010.02.15. 14:18:55

Tévedés ne essék!
A blog nem arról szól, hogy minden MLM rossz. Csupán arról, hogy vannak akik kihasználva mások pénzkeresési, dolgozni akaró szándékát, furfangos módszerekkel átvernek embereket.
Nagyon jól hangzó ígéretekkel új és új belépőket toboroznak. A valóságban azonban ezek mögött nincs igazi tartalom. Csupán MLM köntösbe próbálják csomagolni a pilóta játékot. S ha valaki nem néz utána alaposan, hát sirathatja a pénzét.

tviBen 2010.02.15. 17:19:53

@Mlmjoc:

Drága JOC!

Mivel te vagy a 20ból az 1 aki vevő a munka szóra és a maradék 1eket összerakva a 100ból az 1 aki az MLM szóra is, kérlek látogasd meg a blogom ( keressgyorsanpenzt.blog.hu/ )

és írd meg esetleg írj az email címemre, mert ha hajlandó vagy, szeretnék veled konzultálni:)

köszi, B

Terrier · http://steksz.blog.hu/ 2010.02.15. 20:54:03

@Mlmjoc:
Szia
A Wellstar Alga - ha egyre gondolunk - tényleges terméket árul mlm mdszerrel. A honlapja kizárólag a termék hasznosságáról szól, nem mélyedtem komolyabban el benne, de első ránézésre korrektnek tűnik. Akkor gyanús hogy piltjátékkal van dolgod, ha a termék nem lényeges, annál inkább a jutalék és a rendszer amin keresztül megkapod a pénzt. Ilyen a CDT és a TVI is.
A gyémántodról, amit megvizsgáltattál értékbecslővel: Egyrészt egy leplombált gyémántot nehéz megvizsgáltatni. De a lényeg: el tudod adni Magyarországon annyiért amennyit fizettél érte? Kinek? Az a valaki akkor miért nem vesz direktbe a CDT-től?
A "feljelentésről": Ha látod hogy a téren egy embert épp kirabolnak, szólsz a rendőrségnek, vagy becsukod a szemed és tovább mész? A CDT az én véleményem alapján pilótajáték, ami büntetendő, és ezt ezen a blogon eddig még senki nem cáfolta meg.

Terrier · http://steksz.blog.hu/ 2010.02.15. 20:57:35

@tviBen:
Szia

Tőled is várom a konkrétumokat pl a 3-5 csillagos szállodákról ahol el lehet tölteni Magyarországon kettesben egy hetet 250 dollárért.

Mlmjoc 2010.02.15. 22:05:30

Igen, a Wellstar cégről van szó, én 100%-ig megvagyok elégedve mind fizetésben mind termékben, végtelenül korrektek.
CDT vel kapcsolatban egyrészt én nem szeretném eladni a gyémántomat.
Másrészt ez egy jó példa, hogy nincs meg a megfelelő információja az embereknek ahhoz h valódi véleményt tudjanak mondani.
Ugyanis arról van szó, hogy lehet egy meghatalmazást adni a CDT-nek, hogy vagy ő értékesítse a gyémántot a piaci áron, vagy a nagykereskedelmi áron azonnal vegye meg és azt az összeget is fizesse ki.
(Ha valaki megfelelően tájékozott akkor nem mond ilyet)
A feljelentéssel kapcsolatban, pedig szerintem nem jó példa. Ugyanis, amit mondol hogy Látom, hogy kirabolnak egy embert! De az azt jelenti hogy mindenki számára egyértelmű bizonyítékok hogy mi történik. Másik fórumon pont ezt írtam. Hogy ilyen cégeknél mint munkatársként is több 1000 jogász van például beregisztrálva akik évek óta ebből élnek. És egyik se talál rajta kivetni valót???
Tehát ha valaki azt mondja hogy ez piramis és átverés az egész, akkor mondja azt hogy igen, mert ebbe meg ebbe a paragrafusba ütközik, ezt meg azt a törvényt sérti. És onnantól kezdve igen vizsgálják ki, mert akkor van megfelelő alapja.
De megjegyzem hogy egy fórumon se olvastam még, hogy valaki azt írná, hogy én befizettem x összeget, regisztráltam y embert, minden munkatársam regisztrált y embert 2 hónapja itt kéne lenni a gyémántnak, és még hozzám se szolnak. Tehát egy ilyen emberrel sem találkoztam, se személyesen se fórumokon. Csak olyanokkal akik soha semmi mlm céget nem próbáltak ki, de tudják hogy a CDT piramis.

Számomra, nyilván kisarkítva írom most, de kb ilyesmi jellege van: Tegyük fel, Informatikus vagyok, és neten olvastam, hogy kell műteni a vakbelet. Majd feljelentem a klinikán a sebészt mert szerintem rosszul végzi a vakbél műtétet. Persze engem nem műtött vakbéllel,tehát semmi tapasztalatom nincs, de én ezt tudom. :):)

pannonfunk 2010.02.15. 22:19:56

@Mlmjoc: Nem minden MLM piramisjáték, ebben azért azt hiszem egyetértünk. Lehet tisztességesen is csinálni az MLM-et, 1-2%-os jutalékkal, ami max. 1-2 szintig terjed, nem kell túl nagy pénzt befektetni, és van termék, amely eladható. A gyémántokkal kapcsolatban pont az a posztolónak a problémája, hogy ki a bánat akar gyémántot venni, azokon felül, akik azt hiszik, hogy ez a "biznisz"? Pl. lehet szépségápolási cikkeket árulni, ami azért jó, mert ezek fogyótermékek, azaz folyamatosan veszik őket. Míg gyémántból nem fognak minden hónapban venni egy újat a vevőid...

Mlmjoc 2010.02.15. 23:46:15

Persze, alapvetően én se vásárolnék gyémántot.
Csak először is ez NEM MLM rendszer. Hozzáteszem szerintem is hasonló, de mégsem az. Itt senkinek nem akarunk eladni gyémántot. A lényeg, hogy ez egy lehetőség bárki számára, hasonlíthatjuk egy befektetéshez is. Beteszek 25.000 Ft-ot egy számlára és megnézem mennyi lesz rajta 3 hónap múlva, és befektetem a cdt-be és ott is megnézem. Természetesen munkával együtt. A rendszer így is van kitalálva. Nem nekem kell eladnom.
Regisztrál az illető, ingyen, belép a webirodájába, megrendeli a gyémántot és csináltat a párjának egy szép ékszert belőle. Majd ezt a lehetőséget két embernek tovább ajánlja, és ezért jutalékot kap.
Én személy szerint semmi kivetni valót nem találok benne.

Mlmjoc 2010.02.16. 12:41:35

Komoly a csávó ismételten!:D:D
Bizonyítékok hol vannak?
Tudsz mutatni hamis gyémántot?
Tudsz mutatni ki nem fizetett fizetéseket?

:):) Várjuk a konkrétumokat!!!

Vagy ez is csak buszon hallott információk alapján indult?:D

Igaza van, komoly tárgyalási alap!:):)

Mlmjoc 2010.02.16. 13:02:21

IGEN, engem is átvertek!
Kiküldték a kavicsomat, és olyan pici volt, alig láttam!:):)
Igaz az értéke valóban 1687 USD volt, mert Magyarországon is felértékeltettem, dehát milyen kicsi már. Én azt hittem hogy B30-as tégla méretűt fogok kapni!
(AZ már lényegtelen,hogy még iparigyémántbol is körülményes lenne vásárolni olyan méretben!)

A francba, megint átvertek!!!
:D:D:D:D:D:D:D

De szerintem úgy lenne az igazi, ha úgy hoznák a kavicsokat, hogy leborítják a ház elé teherautóval, aztán majd belapátoljuk:D:D:D

Sok IQ harcos:!

szabó zsolt 2010.02.17. 02:48:08

Kedves Blogíró!
A bejegyzésed címe hazugság!
Én felhívtam a beszkennelt irat aláíróját, Szeniczey Gergőt, és Ő tájékoztatott arról hogy a PSZÁF nem vizsgál ilyet, nem hatóság ezért továbbította, bejelentette (nem feljelentette!) a rendőrségre, a feljelentő ( igaz magyar ember ) kérésére.
Azt viszont, hogy törvénysértés lenne, azt csak a blogíró állítja.
Nem teszi jól, mert ezzel, bizony rossz hírét kelti másnak, rágalmaz, ami viszont törvénysértő cselekedet.

Mlmjoc 2010.02.17. 12:11:41

Üdv!
Olyan emberek jelentkezését várom, akik hajlandóak segíteni, hogy lebuktassuk az ilyen IQ-harcos, rossz indulatú rágalmazókat.
Megjegyzem, ha én kételkedek valamiben, akkor utána nézek, ellenörzöm, és nem feljelentek, rágalmazok.
Terveim szerint egy igen jelentős méretű kártérítést követelnénk, amit célszerű lenne jótékony célra használni, természetesen nem állam intézmények javára, hogy ezt is ellopják.

crizal 2010.02.17. 12:54:56

Rájár a rúd a csalókra.......végre! Hosszú küzdelem volt de talán lassan vége!
Gratulálok minden szkeptikusnak!

carl badog 2010.02.17. 16:31:14

@Mlmjoc: Persze, mert csalimadár is kell a rencerbe.:DDDDDDD

Terrier · http://steksz.blog.hu/ 2010.02.17. 17:57:53

@szabó zsolt:
Kedves Szabó Zsolt

Mivel a pszáf-hoz írt levél egyben elment a rendőrségre is - ezt a pszáf is látta - ráadásul a kérdés csak a cdt-t említette, ugyanakkor a válasz a tvi-t is, nem gondolom hogy bármit is torzítottam volna. Azt viszont továbbra is gondolom hogy a cdt és a tvi egyaránt piramisjáték, egyetlen épképzláb cáfolatot nem írt a lényegre vonatkozóan senki.

Terrier · http://steksz.blog.hu/ 2010.02.17. 18:01:20

@Mlmjoc:
Megértem a felháborodásodat. Te abból élsz hogy másokat rászedsz. Veszélyben az egzisztenciád.

carl badog 2010.02.17. 18:27:32

Az MLM fórumon most ütök egy Nuskin hívőt. Borzasztóan el van szállva magától.

Terrier · http://steksz.blog.hu/ 2010.02.17. 19:24:11

@szabó zsolt:
Bocs, de nem hiszem el amit írsz.
mivel írod:
"felhívtam...Szeniczey Gergőt, és Ő tájékoztatott arról hogy a PSZÁF nem vizsgál ilyet" azaz hogy piramisjáték.
Az aláírt fenti levél épp az ellenkezőjéről szól:
A Felügyelet vizsgálta a CDT-t majd ennek eredményeként bejelentést tett a rendőrségnél piramisjáték szervezés bűncselekmény gyanújával. Olvasd el még egyszer az aláírt pszáf-os bescannelt írást.

Mlmjoc 2010.02.17. 21:42:21

Most elnézést, de MIT CÁFOLJUNK?

Láttunk bármilyen bizonyítékot arra hogy piramis?
Mutatott valaki egy CDT által kiküldött hamis gyémántot? Vagy bármi hasonlót?
Ez a problémám, hogy a blog írója se hoz fel semmi konkrét indokot. Mindössze annyi, hogy szerinte piramis, és csókolom. Tudom hogy Magyarországon vagyunk és tele van irigy, gerinctelen puhatestű férgekkel (a valóban állati férgektől elnézést kérek), de legalább olyan sunyi, alattomos, módon névtelenül ugye, ahogy a cikket megírta, hátha tudna valami épkézláb magyarázatot adni!

Mlmjoc 2010.02.17. 21:53:47

@szabó zsolt
Photoshoppal szerinted mennyi idő?:D:D:D
10-15 perc?
Ahogy összehazudta a cikket, összevágta a fotót. Ennyi.

A Pszaf NEM azt mondta h piramis játék. Hanem egy ismeretlen feljelentés miatt, kötelességből indított egy vizsgálatot, amit tovább adott a rendőrségnek, hogy vizsgálattal derítse ki h piramis játék e. Megjegyzem a Pszaf vizsgálata 1,5 napig tartott:D El lehet képzelni ott mennyire veszik komolyan az ilyen irigy sunyi barmokat.
Ez pedig a pszaf honlapján megtalálható.
Innentől kezdve nyugodtan kijelenthetjük, hogy a cím HAZUGSÁG!

Mlmjoc 2010.02.17. 21:57:25

Egyébként megint azt mondom.
Ha belinkelné a pszaf honlapjáról azt a cikket, amiben A Pszaf kijelenti, hogy a vizsgálat során kiderült, hogy a cdt piramis játék akkor semmi probléma. (vagy nyilván hasonló, de egyértelmű mondatot)
De megint csak duma. Semmi konkrétum nincs.

Terrier · http://steksz.blog.hu/ 2010.02.17. 23:29:22

Biztos jól értékesítesz, mert remekül beszélsz a semmiről. De. A lényegi kérdésekre sosem válaszolsz.

Mlmjoc 2010.02.18. 10:46:47

@Terrier:
Bocs de akkor elvesztettem a fonalat.
Szerintme válaszoltam mindenre, pl hogy kinek tudom eladni magyarországon a gyémántot.
Az hogy mirét nem küldök fotót amin rajta vagyok a gyémántal, vagy számlakivonatot, arra is válaszoltam.
Ha én csinálok egy weboldat, akkor bizonyítékokkal alá támasztom azt amit állítok. Álltalában cégeknek is van referenciájuk.
A te estedben viszont semmi konkrét bizonyítékod nincs, innetől kezdve nincs mit cáfolnunk.
Amég nem adsz bizonyítékot, addig max a te hülyeségedet tudjuk cáfolni, ami viszont nem sok embert érdekel.
De úgylátom nem nagyon jönnek a tények, a linkek, ahol átvert emberek nyilatkoznak vagy ilyesmi.
Valyon miért?:D:D

powerball61 2010.02.21. 10:41:52

Egy kérdés! Miért adta Warren Buffet és Bill Clinton az arcát egy komolytalan piramis játékhoz?
Ha valami nem stimmelne, szerintetek nem három másodperc alatt verték volna el a port a TVI-n az illetékes hatóságok. Két ilyen kaliberű üzletember nem hiszem hogy megengedné, hogy hónapokon keresztűl a honlapon szerepeljenek. Vagy tévednék?

MegaLoL 2010.02.21. 15:13:45

Sziasztok!

Nha ez a kedvenc témám mostanában nekem is. MLM. Fura olvasni két különböző álláspontot. De az ilyen értékesítő "üzlet" embereket azért megértem nagyon nehéz beismerni ,hogy palira vettek. Én sem hangoztatnám inkább próbálnám védeni az igazam. Egyszer beszéltem hosszabban a PSZÁF vizsgálata után egy freedom-ossal. Azt mondta : Hát persze komolytalan az ügy. Minket amerikából értesítettek ,hogy nincs pánik ,mert már másnap lezárúlt a vizsgálat (csak megindúlt a rendőrségi)...

Erről a gyémántosról most előszőr hallottam. De azért nem semmi ez a joci.... Kapott egy kis valami gyémántot ,ami legyen "eredeti". Mi a túrót kezdesz vele? Eladod 1600 dollárért ? Persze ,hogy el :):).... az ember keze meg a biliben. Nem véletlenül arról van szó ,hogy a cég silány minőségű gyémántját ,amit másképp kiszórnának az utcára. Elajándékozzák a hívők közt ? Mert a cég maga nem volna képes másképpen értékesíteni. Inkább eladja 25 000 Ft-ért. Így a káposzta is megmarad meg a kecske is jól lakik...

Az MLM-esek erről híresek. Beszélnek a semmiről hiszen nekik a cél az hogy másokból pénzt szerezzenek. Különben ők bekerülnek a vesztes oldalra. Sok ilyen figurával beszéltem már. Senki nagyon kevesen vállalták Email-ben vagy épp más fórumokon az infó cserét. Hiszen úgy nem elég hatékony az agymosás.

Szóval Joc mégegyszer gratulálok van egy gyémántod. Része lettél a bugyuta rendszernek.

Terrier · http://steksz.blog.hu/ 2010.02.22. 00:32:55

@powerball61:
Tévedsz. Egyikük sem adta az arcát, nevetséges már a felvetésed is. Mind Clinton mind Buffett azt nyilatkozta hogy a network marketing szerintük baro. Ezt idézgetik az mlm cégek és a pilótajátékok nyakra főre hátha ettől hitelesebbnek tűnnek.

Terrier · http://steksz.blog.hu/ 2010.02.22. 00:39:06

@Mlmjoc:
Jönnek majd ne félj, türelem, a Baumag is 8 évig létezett.
A CDT s a TVI a jutalékról szól, nem pedig a termékről, mindenki azért száll be hogy jutalékot kapjon.

Az algás cuccod azért mlm, nem pedig piramis, mert ott a készítményt próbálod rásózni tényleges vevőkre, amiért jutalékot kapsz te meg aki behozott.

Sehol nem cáfoltad meg a termék hiányát, a gyémántos buliban és a tvi esetében sincs termék csak kamuból. A gyémánt nem valódi céljára kell senkinek, mert nem dívák veszik villogni hanem kisnyugdíjasok hogy a körön belülre kerüljenek. Amíg lesznek új beszállók addig működik a buli.

Mlmjoc 2010.02.22. 16:50:15

@Terrier:

Hát részben igazad van.
Valóban nem a gyémánt az elsődleges cél, hanem a jutalék, SZÁMOMRA. De meglepő módon pénzből élünk tehát valahol érthető is.
Ahoz viszont kétség nem fér h a gyémántok valódiak, és értékesek. Tehát van tényleges termék a rendszerben. Az más kérdés ha nem lenne mögötte ilyen marketing én se vennék gyémántot.

powerball61 2010.02.22. 18:34:46

@Terrier: Szerintem csak a süket demagóg szövegedet nyomod, komoly információk hiányában. Mi az hogy kamu termék? A gyémánt csak akkor valódi ha egy celeb teszi a nyakába, vagy bárhová? Te miért dolgozol a munkahelyeden? Nem az anyagiakért?
A főnöködet miért nem basztatod? Pedig az ám a piramis!!! Ha valaki mlm üzletből akar megélni, vagy meggazdagodni az miért csípi a szemed? Senkit nem vonszolnak az üzletbe kötéllel. Ha meg nem dolgozik az sehol még a való életben sem jut előbbre. Ha komoly ember lennél informálódtál volna, hogy már sokan igénybevették a TVI utazási szolgáltatásait. És érdekes, mert működik. Azt te sem vonhatod kétségbe, hogy a turizmus és az utazás mint olyan azért elmondható, hogy termék!

pannonfunk 2010.02.22. 19:20:58

@powerball61: A főnököd a munkahelyeden az valóban a piramis egy része, viszont egyáltalán nem piramisjáték. Senki nem fog szopó értékesítési vagy support service állásra beszervezni azzal kecsegtetve, hogy annyit fogsz keresni, mint a Bill Gates. Sőt még nem is kérnek tőled, hogy beugróként fizess x összeget, vagy helyezz el a virtuális számládra pénzt (aminek aztán bottal ütheted a nyomát), sem nem vetetnek veled érte gyémántot.

AnonymUS 2010.02.26. 23:39:16

Kedves Blog - Hozzászólók!

Szeretném tisztázni a CDT-vel kapcsolatban blogon megjelent sok félreértést.
Jogotok van a véleményformáláshoz, bár jobb lenne egy olyan vélemény, mely tényeken alapszik, nem pedig valótlan állításokon.

Először is, egy zseniális program segítségével - melyet arra fejlesztettek ki, hogy a nyilvánosság számára értékesítsék a gyémántokat -, a CDT sikeresen „párosította” a kiváló termékét (a gyémántokat). A CDT dinamikus Gyémánt Kereskedelmi Programja arra lett tervezve, hogy olyan lehetőséget kínáljon a Független Gyémántkereskedőinek, melynek segítségével extra jövedelemhez juthatnak a CDT magas minőségű termékeinek értékesítésén keresztül.

Gyémántjaik felbecsléséhez és osztályzásához, a Nemzetközi Drágakő Vizsgálat és az Amerikai Drágakőtudományi Intézet (GIA) gyémánt-becslőit foglalkoztatja a CDT. A Drágakő Vizsgálatnak világszerte 3 központja van (Toronto, Dallas, Mumbai) és maga a GIA is világszerte ismert.
A CDT egyáltalán nem bújik értéktelen termékek mögé, mivel ezen szféra legjobb becslőit foglalkoztatják a gyémántok felbecsléséhez.

Mit fogok tenni azzal a rengeteg gyémánttal? Wow, ez aztán a kérdés! Csinálhatok belőlük ékszert, elajándékozhatom, eltehetem nyugdíjas éveimre, eladhatom őket vagy amennyiben szükség van rá, zálogba is adhatom. A CDT a gyémánteladási üzletben van benne; az már az én dolgom, mit kezdek a gyémántokkal. Azért az mégsem akkora probléma, ha valakinek sok gyémántja van! 

Mivel nagyon sok embert könnyen átvernek amiatt, mert nem járnak utána dolgoknak, nem végzik el azt, amit rájuk bíztak, ezért könnyű azt gondolni, hogy az olyan cégek, melyek lehetőséget kínálnak pénzszerzésre, átverések, csalások. A CDT teljesen más. Soha nem hirdetik, hogy könnyű volna pénzt keresni, azt is megmutatják az embereknek, hogy az üzlet nem egy befektetés. A Független Gyémánt Kereskedőiket mindig úgy mutatják be, akik betartják a jogszabályokat és etikusan járnak el minden üzleti tranzakciójuknál. Ez pedig teljesen egyértelműen látszódik az üzletpolitikájukban, amennyiben áttanulmányozzátok.

Az üzlet annyira kreatív és szokatlan, hogy nem illeszkedik bele az MLM vagy a Közvetlen Eladás képébe. Még a tulajdonosok sem abból a szokványos fajtából valóak, ők valódi emberek, akik valódi feladatot teljesítenek azért, hogy az emberek pénzt keressenek, és azt akarják, hogy az üzletük hosszútávon is sikeres legyen. Ezt persze csak akkor fogjátok megérteni, ha lehetőségetek lesz a torontói irodát meglátogatni.
A CDT-t hamis állításokon alapuló viták miatt jelentették fel, és az országotokban lévő megfelelő hatóságokkal kapcsolatban is állnak.

diamondagi 2010.02.27. 10:47:00

@Mlmjoc:

Szia!

Már annyiszor elküldték nekem ezt a szemetet!!! Eddig nem foglalkoztam vele, mert úgy gondoltam a CDT van olyan komoly cég, hogy meg tudja magát védeni a semmi ellen is, ha kell.

De végigolvasva az úgynevezett kommenteket, egy kicsit felforrt az agyvizem, és úgy gondoltam, hogy hozzá kell szólnom. Én már régóta ismerem ezt az üzletet, és láttam, hogy a szponzoraim, hogyan futnak ki szinte egyik hónapról a másikra, ezért úgy döntöttem, hogy én is belekezdtek, és két hét alatt annyi embert tudtam behozni, hogy már ugrottam is egy szintet.

Saját gyémánttal még nem rendelkezem, mint ahogy irtam, még két hete vagyok benne, de már rég óta gondolkodtam, hogy belépjek-e. Most jöttem rá, hogy nem kellett volna, mert ha már korábban beléptem volna, már nem itt tartanék. Én is figyeltem, hogy a többiek mit érnek el. Volt olyan kollégánk, aki 8 nap alatt futott ki a rendszerből. Nos ez már azért nem rossz kereset. Hol, melyik cégnél keresne valaki egy hét alatt 500 eft-ot ??? Kérdem én a kétkedőktől ??? És melyik bank adna egy hétre 500 %-os hozamot ??? Na jól van ez egy kiugró eset, de a többiek is egy két hónap alatt kifutnak a rendszerből, és megkapják a pénzt, és a gyémántjukat.

Hadd kérdezzem már meg a szkeptikus kommentezőktől, hogy miért is baj ez ??? Miért is baj, hogy ennyi pénzt lehet itt keresni ??? Ők nem szeretnének ennyit keresni ??? A helyett, hogy itt fröcskölődnek, inkább lépnének be ők is, és ők is kereshetnének !!! Inkább fröcskölődnek havi 60-70-80-90 ezer forintos keresettel alkalmazottként. Ugyan már ki mondja nekik, hogy ők nem kezdhetik el ezt az üzletet??? Ha már ők is keresnének vele ennyi pénzt, biztos vagyok benne, hogy nem fröcskölődnének tovább. De hát nekik könnyebb a lelküknek. Az ilyenekkel szívesen elbeszélgetnék mondjuk fél év múlva, hogy na gyere csak és hasonlítsuk már össze a jövedelmünket !!! Te mit értél ez a fél év alatt, és én mit értem el a fél év alatt !!! Ha te azzal a felfogással, és azzal a munkahellyel, és azzal a fizetéssel túl tudod szárnyalni a CDT által nyújtott fizetést, akkor le a kalappal!!! De ha nem...!!! Akkor be lehet fejezni a kommentezést...és a feljelentgetést !!!

Nos a kérdésedre visszatérve, én szivesen segítek neked, hogy ezek az alaptalan, rágalmazó nótórius feljelentgetők elnyerjék a méltó jutalmukat !!! Egy ellen feljelentéssel kellene élni, hitel- és üzletrontás miatt. Ez olyan, mintha én bemennék egy boltba, és ott hangosan becsmérelném az árujukat, úgy, hogy minden vevő hallja, és másnap egy vevő se menne be a boltba. Akkor ott engem jogosan feljelenthetnének. Na itt is ezt kellene tenni, mert a sok névtelenségbe burkolózó "bátor" feljelentgetők azt csinálnak, amit akarnak büntetlenül. Ha rágalmazásért beperelnénk őket, és megbüntetnék őket több mill. forintra, majd elmenne a kedvük az ilyenektől. Így könnyű, felelőtlenül, megalapozatlanul, bizonyítékok nélkül névtelenül, arctalanul feljelentgetni akárkit!!!

Ezt csak olyan irigy, begyepesedett agyú emberek csinálják, akik az életben nem értek el semmilyen komoly eredményt, és úgy gondolják, hogy a másik embert is vissza kell húzni a saját szintjükre. Nehogy már a másiknak több legyen, mint nekik ?!?!?! Nemhogy Ők is tennének valamit azért, hogy kimásszanak abból a posványból, ahol vannak, isten őrizz, hogy a kisujjukat is megmozdítsák, hogy egy kicsivel több pénzhez jussanak, mint amiből, épphogy eltengetik az életüket egyik napról a másikra!!!

Na az ilyeneknek jönne jól egy kis pár millió ft-os büntetés, majd akkor kapnának a "víztoronyhoz", hogy mit is csináltam !!!

Tehát találni kell rá bármi megoldást, hogy az ilyeneket fel lehessen jelenteni. Én arra gondoltam, hogyha lezárul az ügy, ismeretlen tettes ellen kellene feljelentést tenni, és a rendőrség majd kiderítené ki volt a feljelentő, még ha nem közölte az adatait, akkor is. Ne félj Ők meg fogják találni!!!

pannonfunk 2010.02.27. 12:14:35

@diamondagi: Azért baj az, hogy ti ennyi pénzt kerestek, mert az azt jelenti, hogy az alád beszervezett palimadark már nem fognak további palimadarakat találni, akiket be lehet szervezni. Ott van a legnagyobb baj, hogy a ti sikeretek nem garantálja azt, hogy az újonnan belépők is sok pénzt fognak keresni, sőt. Ha van pár ember, aki megszedte magát, abból éppen az következik, hogy a beszervezhető palimadark többsége már belépett, azaz kevés további beszervezhető palimadár van, azaz nem éri meg már belépni.

Lépjetek le gyorsan a pénzzel, aztán röhögjetek a markotokba. Én ugyan nem fogok irigykedni rátok. Csak azokat a szerencsétleneket akarom lebeszélni, akik gondolkodnak azon, hogy belépjenek.

pannonfunk 2010.02.28. 17:25:27

@diamondagi: Egyébként a másik nagy 'benfentes' (azaz palimadárfogó) szerint ez az üzlet nem olyan, hogy 1-2 hét alatt megkeresel 500000 Ft-ot, lásd Kállai Éva kommentjét itt:

steksz.blog.hu/2010/01/29/mamak_tamasztjak_fel_a_gyemant_pilotajatekot_cdt/fullcommentlist/1#c8695767

"Ezek az üzletek nem 1-2 hónap után hoznak eredményeket, mint ahogy ha valaki egy szakmát akar, megtanulni az sem megy egyik napról a másikra."

ehhez képest nagyon szép, hogy 1-2 hét alatt 50000 Ft-ot kerestél, bisztos a Kállai Évi gondolja rosszul.

Vagy csak etetitek itt a jónépet, és szúrja a csőrötöket, hogy a Google az első lapon dobja fel ezt a blogot.

Össze-vissza hazudoztok, az a nagy helyzet, csak a vak nem látja.

belakingg 2010.03.02. 12:44:39

huh.. nem semmi …. nagy ügyek ám ezek..:)
Minden országnak vannak törvényei, és az határozza meg, hogy ez pilótajáték e vagy sem.. és nem Ti.
Ezt jó volna ha tudomásul tudnátok venni.
Kvázi, addig, ameddig nincs ügy, márpedig nincs, addig ez szimpla feltételezés és simán minősülhet még rágalomnak. „Add Istenem, hogy legyen igazam!” :-)
Tök jó, így névtelenül én is olyan hiteltelen vagyok, mint ez a blog:)
Azt látom:
Akik ebben a rendszerben vannak, ugyanúgy mint amikor ide regisztráltam, elfogadták a "feltételeket".

Ha elfogadták, valószínűleg tudják, hogy mit fogadtak el, de lehet, hogy nagy részben még sincs igazam, mert angol nyelven van és ugyebár a magyarok háromnegyede csak az anyanyelvén tud megszólalni :-)

Általában azt látom, hogy azok az emberek rágalmazzák itt ezt az céget, akik még messziről sem látták a belső rendszert. (legyen az postás, szállodaigazgató, blogoló, akármi..)

Vagy látták már?---erre választ várok!!! :-)

Nem a prezentációra gondolok, hanem a valós foglalási portálra!

Akik csatlakoznak a rendszerhez, egy jó csoportmunkával megkapják a lehetőséget, hogy értesüljenek MAGYAR nyelven a friss infókról.

Ezt persze a TVI kiküldi a webirodába is, csak sokan nem értik, mert csak magyarul tudnak olvasni.

Én extrakomolyan, megkaptam minden infót, arról is, hogy kik vezetik a céget.
Március 5-én elindul a foglalási portál MAGYARORSZÁGI ága, mert sokan jelezték a vezetőség felé, hogy a Magyarok igencsak zsörtölődnek. :-) Hála Nektek! :-)
Visszaigazolási idő várhatóan 1 hét!

Eddig manuálisan történt a foglalás a kinti irodában, ezért volt nehézkes és számomra is tarthatatlan.

ferb 25-től indult el egy indiai front automata rendszere (egy hónap tesztelési idő után).
Persze fullextrás szállodalistát is mellékeltek, hogy hová lehet foglalni :-)

Tehát kedves barátaim, nyugodjatok meg. Ilyen és ehhez hasonló blogot bárki tud csinálni..

2, a rendszer működik, és főleg arról fog szólni, hogy pénzért (olcsóbban) tudjanak az emberek foglalni és utazni, mert valószínűleg eddig lópikulát sem láttak a világból, mint ahogy ez ezen a csodálatos oldalon látszik is :-)

Na jó, ez utóbbi csak privát vélemény volt... :-)
Mi a véleményetek a BKV ügyről?
Biztos akadnak emberek, akiknek közük sincs a céghez, mégis nagyon szívesen felszólalnak bárhol... :-D
Persze ez pont egy rossz példa volt… Viszont ezt a fajta utazási rendszert kis hazánkban biztosan ismerik..
Szép napot!
Sajnálom, hogy kijött, de tudjátok, aminek ki kel jönni… :-)

Ja és munka az szükségeltetik, aki ügyes az gyorsan, aki meg ügyetlenebb, lassabban keres vele. :-)

Mlmjoc 2010.03.08. 11:40:55

@diamondagi:
Üdv!
Persze hogy megtalálja a rendőrség! Ip cím alapján kb 3 perc. A szolgáltató a rendőrségnek pedig köteles kiadni természetesen hivatalos "kérésre".
Szép napot!

istdem 2010.03.11. 10:31:57

Javaslom a benzint 200Ft/l MLM terméknek és az is ilyen vihart kavarna? Biztos mert akkor a Hatóság nyomozna. Az aki vádaskodik maga alatt vágja a fát.

Béla(CDT,TVI) 2010.03.11. 10:34:15

Sziasztok.
Aki az MLM-et fikázza, azért teszi mert nem érti.
Vagy azért mert Ő is csatlakozott valamelyik céghez,dolgozni nem akart,1 hét múlva meg besérült hogy nem lett milliomos.

Azonban vannak akik csatlakoznak,nem értik de elkezdik tovább terjeszteni(ezek fél imformációk,tévesek,és sajnos sokszor kiszínezettek.)
Tanácsolom minden kezdőnek az elején kérje a szponzora segítségét! (azért vagyunk,hogy segítsünk!)
Nos a médiában elhangzottak mindenképpen reklám értékűek,(bár ebben az esetben ez negatív)legalább az egész ország megismeri az érintett cégeket.
Bízom benne,hogy a bocsánatkérésük is megjelenik majd a vizsgálat után.
Egyetértek az elöttem szólókkal akik azt szorgalmazzák,hogy összefogva feljelentést kellene tenni rágalmazásért!
Szép napot Béla

csakNorris 2010.03.13. 22:07:06

@maholnap: Csak tudnám hogy ki az a bunkó ember aki ezt a feljelentést tette. Akkor feljelenthetné akármelyik gyárat hisz mind piramis rendszerű! Legalul vannak a munkások fölötte a csoportvezetők, felettük a felső vezetők és a legtetején igazgatók, vezérigazgató! No akkor ezek mik is? Hát piramisok! akkor ezek ellen miért nem vizsgálódnak. Azért mert attól tartok, hogy ezt valamelyik okos utazási iroda vagy MLM vezető a ludas mert nem bírják elviselni hogy van náluk jobb utazási lehetőség, az MLM rendszernél pedig jobb a ciklikus rendszer. Érdekes 150 ország van benne. Mindenütt működik. Magyar országon a hülye bunkó hiénák ha nem az ő zsebük töltődik, (csak tudnám miért nem lépnek be?) akkor azonnal rohannak a Pszáfhoz. Mindkét cégnél van termék. A CDT-nél fél karátos gyémánt 500 e Ft. értékben és keményen adózunk érte hisz addig meg se kapjuk amig az adót ki nem fizettük. A TVI-nél klub tagságot vásárolunk amivel azoknál a partnercégeknél akik benne vannak kedvezményes szolgáltatásokat veszünk igénybe. Tehát van termék és nem abból a 60.000ből van a kifizetés mint ahogy mondják hisz még azt is visza adják. Ez csak előleg a kupon vásárlásra. De pihent agyuak ezt úgysem értik. Lényeg mindkettő mögött van termék tehát nem PIRAMIS főleg nem PILÓTAJÁTÉK!

csakNorris 2010.03.13. 22:08:29

@Terrier: Csak tudnám hogy ki az a bunkó ember aki ezt a feljelentést tette. Akkor feljelenthetné akármelyik gyárat hisz mind piramis rendszerű! Legalul vannak a munkások fölötte a csoportvezetők, felettük a felső vezetők és a legtetején igazgatók, vezérigazgató! No akkor ezek mik is? Hát piramisok! akkor ezek ellen miért nem vizsgálódnak. Azért mert attól tartok, hogy ezt valamelyik okos utazási iroda vagy MLM vezető a ludas mert nem bírják elviselni hogy van náluk jobb utazási lehetőség, az MLM rendszernél pedig jobb a ciklikus rendszer. Érdekes 150 ország van benne. Mindenütt működik. Magyar országon a hülye bunkó hiénák ha nem az ő zsebük töltődik, (csak tudnám miért nem lépnek be?) akkor azonnal rohannak a Pszáfhoz. Mindkét cégnél van termék. A CDT-nél fél karátos gyémánt 500 e Ft. értékben és keményen adózunk érte hisz addig meg se kapjuk amig az adót ki nem fizettük. A TVI-nél klub tagságot vásárolunk amivel azoknál a partnercégeknél akik benne vannak kedvezményes szolgáltatásokat veszünk igénybe. Tehát van termék és nem abból a 60.000ből van a kifizetés mint ahogy mondják hisz még azt is visza adják. Ez csak előleg a kupon vásárlásra. De pihent agyuak ezt úgysem értik. Lényeg mindkettő mögött van termék tehát nem PIRAMIS főleg nem PILÓTAJÁTÉK!

csakNorris 2010.03.13. 22:09:23

Csak tudnám hogy ki az a bunkó ember aki ezt a feljelentést tette. Akkor feljelenthetné akármelyik gyárat hisz mind piramis rendszerű! Legalul vannak a munkások fölötte a csoportvezetők, felettük a felső vezetők és a legtetején igazgatók, vezérigazgató! No akkor ezek mik is? Hát piramisok! akkor ezek ellen miért nem vizsgálódnak. Azért mert attól tartok, hogy ezt valamelyik okos utazási iroda vagy MLM vezető a ludas mert nem bírják elviselni hogy van náluk jobb utazási lehetőség, az MLM rendszernél pedig jobb a ciklikus rendszer. Érdekes 150 ország van benne. Mindenütt működik. Magyar országon a hülye bunkó hiénák ha nem az ő zsebük töltődik, (csak tudnám miért nem lépnek be?) akkor azonnal rohannak a Pszáfhoz. Mindkét cégnél van termék. A CDT-nél fél karátos gyémánt 500 e Ft. értékben és keményen adózunk érte hisz addig meg se kapjuk amig az adót ki nem fizettük. A TVI-nél klub tagságot vásárolunk amivel azoknál a partnercégeknél akik benne vannak kedvezményes szolgáltatásokat veszünk igénybe. Tehát van termék és nem abból a 60.000ből van a kifizetés mint ahogy mondják hisz még azt is visza adják. Ez csak előleg a kupon vásárlásra. De pihent agyuak ezt úgysem értik. Lényeg mindkettő mögött van termék tehát nem PIRAMIS főleg nem PILÓTAJÁTÉK!

csakNorris 2010.03.13. 22:10:03

@maholnap: Csak tudnám hogy ki az a bunkó ember aki ezt a feljelentést tette. Akkor feljelenthetné akármelyik gyárat hisz mind piramis rendszerű! Legalul vannak a munkások fölötte a csoportvezetők, felettük a felső vezetők és a legtetején igazgatók, vezérigazgató! No akkor ezek mik is? Hát piramisok! akkor ezek ellen miért nem vizsgálódnak. Azért mert attól tartok, hogy ezt valamelyik okos utazási iroda vagy MLM vezető a ludas mert nem bírják elviselni hogy van náluk jobb utazási lehetőség, az MLM rendszernél pedig jobb a ciklikus rendszer. Érdekes 150 ország van benne. Mindenütt működik. Magyar országon a hülye bunkó hiénák ha nem az ő zsebük töltődik, (csak tudnám miért nem lépnek be?) akkor azonnal rohannak a Pszáfhoz. Mindkét cégnél van termék. A CDT-nél fél karátos gyémánt 500 e Ft. értékben és keményen adózunk érte hisz addig meg se kapjuk amig az adót ki nem fizettük. A TVI-nél klub tagságot vásárolunk amivel azoknál a partnercégeknél akik benne vannak kedvezményes szolgáltatásokat veszünk igénybe. Tehát van termék és nem abból a 60.000ből van a kifizetés mint ahogy mondják hisz még azt is visza adják. Ez csak előleg a kupon vásárlásra. De pihent agyuak ezt úgysem értik. Lényeg mindkettő mögött van termék tehát nem PIRAMIS főleg nem PILÓTAJÁTÉK!

csakNorris 2010.03.13. 22:15:59

@diamondagi: Jól irod! De légy nyugodt mi fogadtunk sztárügyvédeket és felfogják jelenteni ezeket a szemét irigy embereket, úgy hogy az ingük gatyájuk is rámegy a kártérités kifizetésére. Pontosan hitelrontás jogcímen. Majd megtanulják hogy büntetlenül nem lehet ilye n nagy cégeket csak úgy becsmérelni mint a CDT és TVI.

pannonfunk 2010.03.13. 22:20:21

@csakNorris: A hierarchikusan (piramisosan) felépített szervezetek és a piramisjáték között az a különbség, hogy a hierarchikus rendszerben az egyes szintek megkülönböztethetőek, míg piramisjátékban minden szint ugyanolyan, elvileg, gyakorlatilag azonban az először érkezők nagyot kaszálnak, a későn belépők rovására.

Senki nem fog neked olyan jövedelmet ígérni, mint amilyen Bill Gates-nek van, ha elmész mucsajröcsögére a boltba windows softwert árulni. A piramisjátékba viszont úgy próbálnak beszervezni, hogy lám, más is sok pénzt kapott, és ezzel azt sugallják, hogy számodra is elérhető ez az eredmény.

csakNorris 2010.03.13. 22:25:27

@MegaLoL: szerintem Te még egy talpnyaló alkalmazott vagy! De meddig? Lehet hogy holnap már Te is az utcán leszel és akkor jól jön egy jól fizető MLM. Tudod senkinek nem biztos ma a munka helye! Még neked sem. És akkor is fikázoid majd a gyémántot ami kb. 500.000,- Ft-ot ér. Nem azt az első kicsit kell nézni ami 150.000,- Ft-ot ér hisz csak azt mutogatjuk, a nagyot az 500.000,- Ft-ost széfben tartjuk. No érted már hülyegyerek?

csakNorris 2010.03.13. 22:27:42

@pannonfunk: Csak egyet ne felejts el bunkókám, hogy ez egy ciklikus rendszer amit a közgazdasági egyetemen már oktatnak. De tudod Te azt hogy mi az hogy egyetem? Főleg ciklikus rendszer?

pannonfunk 2010.03.13. 22:29:33

@csakNorris:

streamer.carnation.hu/mtvod2/hirado/2010/03/12/hirado19_pilotajatek_100312.wmv

Brujah 2010.03.13. 22:30:30

Jó Szerencsét!

Bevallom, eléggé érdekesek, amiket itt olvastam.

Mi lenne, ha inkább összefognánk és segítenénk egymásnak? És nem azzal persze, hogy egymásra mutogatunk és szurkáljuk egymást. Meg azért nem kellene kijelenteni valamiről valamit, amiről halvány lila gőze nincs az adott egyéneknek. Ha valakinek nem megy vagy nem tetszik valami, az ne húzza már vissza a többi embert.

Én jelenleg csak regisztrált tag vagyok a CDT-nél. Több hetet töltöttem azzal, hogy ezt a rendszert kiismerjem.

Ha le akarom egyszerűsíteni, akkor azt mondanám, hogy ez az egész rendszer a gyémántkereskedelemről szól. A gyémánt a "valós" terméke. Van pár saját bányája, abból kitermel és forgalmazza is a gyémántjait. Nem csak így internetes rendszeren keresztül csakis az ilyen "kis emberek" számára, mint mi vagyunk. Nem igazán értem, hogy mi ezzel a gond.

Nem egy cég volt, ami feljelentette a CDT állítólagos piramisjátéka miatt. Egy MLM-et említenek az egyik prezentációban, amit kifejezetten azért a poén miatt választottak ki szerintem, mivel a vádló felet képviselő ügyvéd is befizetett egy gyémántra, miután elvesztették a pert. Azt mondanom sem kell, hogy a pereket sorra vesztette el a többi cég is. Meg nem gondoljátok, hogy ha valóban piramis lenne, akkor már régen betiltották volna? 2004 óta azért elég sok idő telt el. Ugyanis nem csak Magyarországon tiltott és törvénybe ütközőek a piramis- és pilótarendszerek.

Olvastam a másik blogot is a nagymamákról, meg a színes kavicsokról. Igen. :D Hát nem tudom. Ha bemennél egy ékszerészhez és kikérnél a vitrinből egy gyémánt gyűrűt, szerinted, szerintetek mit szólna, ha megkérdőjeleznéd az eredetiségét? Mellesleg egy eléggé híres vizsgálócégről van szó, bár azt sem csodálom, hogy itthon nem nagyon hallottak róla.

Aki ennyire ócsárolja az egészet, szerintem magával a gyémántokkal sincs tisztában, de hogy nagyon nem érdekli az egész, az is biztos. A másik. Igen a gyémánt egy gombostűfejnyi. Ezzel mi is a probléma? Nézzetek már meg egy kis gyémántokkal kirakott gyűrűt légyszíves. Láttad már milyen ára van? Egy kis ismertető: "A karát a drágakövek tömegének megadására használt mértékegység. 1 karát = 0,2 g. - Wikipédia" Na akkor most nézzétek meg, hogy egy gyémánt milyen áron van, mekkora karáttal rendelkezik és végül nézzétek meg, hogy mekkora követ is kaptatok kézhez. Ugye, hogy az sem lesz egy 1000x1000x1000 mm-es kőtömb? És most még csak egy értéktelenebb példát is hoztam, mivel most kockára vágtam. :D Végül pedig, ha neked nem is kell az a gyémánt, amit kaptál, valóban el lehet ajándékozni, készíttethetsz ékszert, valamint el is adhatod. Hogy hol? Leginkább bárhol. De amit senki nem említett itt az az, hogy a CDT-nek van ám saját internetes üzlete is. Körülbelül olyan, mint az Elektronikus-ÖBÖL. Szabad fordításban körülbelül ez lenne-e a jelentése, de reklámozni nem akarom. Gondolom sejti mindenki melyik online eladó helyről beszélek.

Szerintem egyáltalán nem pilóta- vagy piramisjátékról van szó. A legelső, amit ez ügyben leszögeznék a következő. Az ember alá beregisztrált tagok után egyáltalán senki nem kap jutalékot. Ha csak két ember van valaki alatt, akkor nem is nagyon fog. A jutalékrendszer onnan indul, ha legalább öt ember van alattunk és belépünk a Milliomos Projectbe. Ha van alattunk vagy tíz emberke és nem lépünk be ide, akkor sem fogunk jutalékot kapni utánuk. A két ember ahhoz kell, hogy az egyik ciklusból a másikba kerüljünk. Az, hogy hány embert szervezünk be, az csak a ciklusok kifutási idejének gyorsaságát befolyásolja. Komolyabbnak mondható jutalékot csak akkor kapunk, ha a "Nemzetközi Cikluson" is átfutott mindenki, akiket behoztunk. És mindig csak ez után a ciklusátlépések után kapjuk.

A másik dolog. Amit $120-t befizet az ember egy gyémánt foglalóra, és úgy dönt, hogy mégsem akar vele foglalkozni, akkor ugyan pénzt nem utalnak vissza, viszont a gyémántot kiküldik. És azért ha nem tévedek, még mindig és mégis csak a FedEx szállítja, ami nem mondhatom, hogy kis hírű cég lenne.

Szerintem a CDT-t is be kellene vonni ebbe az egészbe procedúrába, elvégre az ő érdekük is, hogy ne kerüljön "fekete listára" egy országban se.

Nem igazán szeretnék politizálni, de az egyik fazon, aki nemrég még az országunkat süllyesztette a nagy mélységbe és miniszternek nevezte/neveztette magát, az ő napi keresete is átlag 280.000 HUF volt naponta, amiből becses, nemes polgári életet élve napi 230-at el is költött. De semmi baj. Ha törvényesen meg tudta csinálni, akkor mi is képesek vagyunk rá.

A videóban elég nagy hülyeségek is vannak. Már nem azért mondom, de senki az ég világon NEM ÍGÉR heti $2300-t. Lehet hogy azon az oldalon ez szerepel. Lehetséges a heti ekkora összegű bevétel, ezért viszont meg is kell dolgozni.

Még a két másik főbb csatorna híradóját is tudom ajánlani. Érdemes megnézni azokat is.

Bocsánat, hogy csak így berobbantam ide.

pannonfunk 2010.03.13. 22:35:24

@Béla(CDT,TVI): Olyan viccesek vagytok, amikor itt erőlködtök. Vagy inkább szomorú. A legszomorúbb ebben az, hogy el bírom képzelni, hogy ilyenkor is van még pár ember, aki ijedtében ránéz a netre, és belefutva ezekbe a blogokba, képes magát megnyugtatni az ide beírt kommentjeitek hatására. Mert hinni az ember nagyon tud, az az egész piramisjáték pszcihológiája.

csakNorris 2010.03.13. 22:44:28

@pannonfunk: Már az előbb is irtam hogy bunkó vagy! De tényleg az vagy. Mi nem gyémántkereskedők vagyunk, hanem vásárlók, saját magunknak! Ha meghallgatnál egy előadást okosabb lennél. Ha hallgatnál akkor meg bölcsebb. Mi befektetjük a pénzünket a CDT-be és amikor egy idő után kamattal együtt kivesszük a kamat a gyémánt. Miért nem tehetek én mgán emberként ilyent. Az hogy szólok az anyámnak meg a testvéremnek hogy ők is fiatalssák ott a pénzüket ne az OTP-be kinek mi köze hozzá. Miért is piramisjáték ez? Ugye hogy aki nem néz utána dolgoknak csak jártatja a pofáját az pórul jár! De vigyázz mert hitelrontásért és rágalmazásért befogunk perelni, csak idő kérdése. Utánna gondolkodhatsz rajta, hogy megérte-e. Inkább lépnél Te is be, jobban járnál volna miből kifizetni a kártéritést!

pannonfunk 2010.03.13. 23:00:31

@csakNorris: Amíg a saját pénzed teszed be akárhova, addig természetesen semmi közöm nincsen hozzá. Amikor becsapott emberek pénzével lécelnek le, akkor igazából a becsapott embereket sajnálom.

Nagy lótúrót fogtok beperelni, szájkaratés fikanickek (ugye regisztráltál ma...), próbáltok még pár szerencsétlent becsapni. Google első oldalon dobja fel ezt a blogot CDT-re rákeresve, azért habzik itt a szájatok.

Hogy miért nem fogsz hitelrontásért beperelni? Mert egy kommentben önmagadnak mondasz ellent. Először kikéred megadnak, hogy ez nem piramisjáték, hiszen csak a saját pénzedet fekteted be. Utána meg hitelrontásért akarsz perelni? Ugyan miért? Hiszen ha valóban nem piramisjátékról lenne szó, akkor a hasznod a kereskedelmi tevékenységedből származna. Tehát nem származna vesztességed abból, hogy másra nem tudod rátukmálni ezt a "fantasztikus üzeletet". Amennyiben nyerességed származik ebből, akkor máris beismered, hogy piramisjáték, hiszen per definíció szerint ez az: a nyerességed a magad alá szervezett palimadarak jutalékából van.

szaszalino 2010.03.13. 23:21:33

@pannonfunk:

Ezek az emberek, ha belemerülnek nyakig a fekáliába, még akkor is azt fogják kiabálni, hogy az nem szar és nem is büdös.

szaszalino 2010.03.13. 23:24:53

@pannonfunk: Ezek az emberek, ha belemerülnek nyakig a fekáliába, még akkor is azt fogják kiabálni, hogy az nem trágya és nem is büdös.

szaszalino 2010.03.13. 23:28:36

@csakNorris: A gyémánt tőzsde falára az van kiírva: A gyémánthoz szakértő kell.
A gyémántot pedig nem neten árulják!

666admin 2010.03.14. 08:35:36

Sziasztok!

www.vg.hu/vallalatok/kereskedelem/pilotajatek-miatt-tett-feljelentest-a-pszaf-309278

Engem is be akartak rángatni,szerencsére én a valódi értékek híve vagyok és nem az anyagé

Brujah 2010.03.14. 09:22:40

Ámberek!

Nem igazán akarok vitatkozni, nem is fogok. Teljesen fölösleges is lenne olyanokkal, akiknek gőzük nincs az egészről és még azt a pár oldalt sem képesek elolvasni és felfogni, ami az eredeti honlapon van.

Mondjuk azt bevallom elég vicces volt, amikor a csaj azt mondta a videóban, hogy: "Ha valamit nem értesz, ne aggódj! Valaki úgyis lesz a közeledben, aki elmagyarázza." Ééééés ha nincs? :D Nekem sem volt. :D Na de mindegy.

A lényeg. Van, akit ez a rendszer érdekel és szeretné továbbcsinálni. Aki nem akarja, az úgysem fog belépni. Aki meg beakar, akkor meg nem biztos, hogy meg kellene akadályozni benne. Érdemes ilyeneket vagy százszor is átgondolni és átbeszélni, igaz. Viszont lehet ám ezt a rendszert emberhez méltóan, akár részesedéssel is csinálni. Ha több ember összeáll, akkor lehet egyenlően is osztozni. Az a baj, hogy leginkább csak én gondolom így. Az emberek nagy többsége irigy és kapzsi, mind csak meggazdagodni akar, a többieket meg hierarchikusan tojja le. Magyarán a legalsó a legszarosabb. Pedig lehetne ám összetartani.

Akiket én be akartam vonni ebbe a rendszerbe, nem azzal kecsegtettem, hogy "Te nem szeretnél napi/heti $2300-t keresni? Én tudom a módját!" Hanem én leültem mindenkivel és elmagyaráztam az egészet. Lehet furán hangzik, de senki nem küldött el a búsba a második mondat után. Volt olyan, aki azt mondta, hogy bocsi, de én ebben nem akarok részt venni, vagy hogy ez nekem nem pálya. Őket nem is zaklattam tovább, viszont ők sem rohantak, hogy azonnal bejelentsék a rendőrségen vagy akárhol, hogy most itt milyen ügyletek is folynak. De olyan is lett volna, aki belépett volna.

Abban igazat adok minden ellenvéleményezőnek, hogy nem kellene "gyengébbeket" bepalizni, akik azt sem tudják, hogy mi ez és kecsegteti a sok pénz. És nem is kell ebbe fejetlenül beleugrani. Senki nem kötelez senkit rá.

pannonfunk 2010.03.14. 09:58:13

Valamiért csak a radaron látom az új hozzászólásokat, de Béla kommentjére akarok reagálni:

Azért kell megakadályozni, hogy további emberek lépjenek be, mert ők már mind meg fogják szívni, az általuk befizetett pénz azoknál fog landolni, akik már bent van.

Így egyáltalán nem meglepő, hogy azok tépik itt a szájukat, hogy miért nem léphetnek be mások, akik már bennt vannak. Naná, nekik hasznuk származna abból, ha még több palimadarat lehetne berángatni.

Szóval ezért kell megakadályozni a belépést. De már kifejtettem régebben: ha nagyon sajnálod, hogy mások nem léphetnek be, fizessed be nekik a 250 dollárt, aztán majd a "busás hasznukból" visszaadják. Pl. befizethetnél engem is, hiszen Te már rohadtul megszedted magadat, mi az neked, nem? Dolgozni nem kell, így hírdetitek, ugye, ha megtérült a befektetésem, visszafizetem a 250 dollárt. Bukni nem lehet rajta, ugye? Nosza, akkor az egész családomat fizessed be, minnél többünket fizetsz be, annál jobban jár mindenki, nem? :P

pannonfunk 2010.03.14. 10:09:10

(na, most itt vannak a kommentek, blogmoci monnyonle... :P)

@Brujah: Nocsak, nem biztos, hogy sok pénzt lehet vele keresni? No és mennyi az a kevés? Végezzünk egy kis számítást:

Berakom a 250 dollárt a bankba. A dollár kamata béka segge alatt van a forintéhoz képest, nekem úgyis forintom van, inkább a forintomat teszem be a bankba. Szépen el kezd kamatozni, lesz egy kicsi, de biztos hasznom.

Vagy a forintomat átváltom dollárra, és beszállok ebbe a buliba. Ugye a 250 dollárt nem kapom vissza, a hírek szerint a gyémántot meg sem kapom, ezt állítják a hírekben a becsapott szerencsétlen emberek, így aztán el lehet kerülni azt az értelmetlen vitát, hogy látatlanban megmondjuk, hogy ér is-e az a gyémánt 250 dollárt. Tehát van 250 dollár kiadásom. Ugye, ha lesz 250 dollár bevételem, akkor vagyok nullán, sőt, az árfolyamkonverzió miatt (oda-vissza váltom a pénzem, hiszen itthon a boltban forintért vásárolok), inkább 270-275 dollárnál vagyok nullán. Ehhez még további hasznomnak kell lennie, hogy jobban járjak, mintha betettem volna a pénzem a bankba.

Tegyük fel, hogy én sem akarok rábeszélni senkit, hogy beszálljon, ebből adódóan csak három ember fog beszállni egy fél év alatt. Kedves Béla, számoljad ki, hogy ebből mennyi bevételem származik akkor? Ez összességében bukta, ugye?

Na, pontosan ezért nem javasolom senkinek, hogy beszálljon.

szaszalino 2010.03.14. 14:29:38

@Brujah: Elsősorban a károsultak a feljelentők, akik hiába várták idáig a cuccost, meg a zsetont, de valahogy nem akaródzik megjönni (ahogyan a cikkekben, és a híradóban is említik)
Összeszámolni sem tudják még, mennyi kár keletkezett.

Brujah 2010.03.16. 00:47:18

Én értelek titeket. Nem azért védem az egészet, mert sok hasznom lenne belőle. (Épp ellenkezőleg. Mint mondottam vala, csak regisztrált tag vagyok, nem fizettem be az indulót, így sem veszteségem, sem profitom nincs belőle.) Azért védem, mert látom benne a lehetőséget. Mint azt is írtam, lehetne ésszerűen is csinálni és nem kizsebelni másokat, így nem érne senkit kár. Csak ezzel a rendszerrel is ugyanaz történt, mint a Sciennettel. De hát nem is csodálom, az ember kapzsi.

Amúgy, ha egy kissé gazdagabb lennék e helyzetben és megfelelően szeretnék profitálni ebből a rendszerből, akkor pont azt tettem volna, mint amit pannonfunk írt. Minden alattam levő tagot befizettem volna. Pár közelebbi ismerősömmel ez is lett volna a tervem. Elvégre alám tagok kellenek, nem a befizetett összeg. Másrészt, ha a te piramis szerinti gondolatsorodat követjük, már hogy a befizetett pénz az aktuális egyén fölötti tagot "fizeti", akkor a saját pénzem épp, hogy saját magamhoz vándorol. A másik dolog, hogy számomra addig kellenek alám tagok, amíg át nem kerülök a "nemzetközi ciklusba", ahol már nincs senkire szükség. Itt már minden automatice megy. Ha ti saját pénzből fizetitek be magatokat, akkor amint megjött volna az én pénzem, titeket kifizettelek volna, így senki számára nem keletkezik kár. Ha én saját pénzből fizetlek be titeket, akkor pedig alapból nem keletkezik számotokra kár. Hosszútávon mindenképpen profitálna, elvégre ti az én továbbjutásomat segítitek. Ezért írtam, hogy lehetne/lehetett volna ezt ésszerűen is csinálni, mert lehet, hogy eleinte minuszos vagyok, de ha az első pénzem megkapom utána úgymond biztos, hogy a többi is jönni fog utána, így mindenképp profitot fog mutatni.

Arról a bankos biztos kamatról meg annyit, hogy mint ahogy ezt a világválságot sem nagyon lehetett előre tudni és várni, ugyanúgy csődbe mehet egy bank is és akkor nem csak a kamatodat buktad el, de az összes pénzed is.

Mellesleg ez a blog nem is elsőnek jön be a keresőben. :D Ha csak CDT-re keresek, akkor csak a hetedik - nyolcadik. Akkor viszont első, ha a kulcsszavak a "CDT piramis". Ez csak egy zárójeles megjegyzés. Nem azért robbantam be ide, mert mindenkit le akarok kussolni, hanem mert vita van és minden vitából kisülhet valami jó ötlet is.

Balázs112233 2010.03.16. 18:51:49

piramis piramis...Ti, alkalmazott mókusok. A piramisok egyiptomban vannak, meg Ti dolgoztok piramisban! ----------
----tulajok-----
---- ALTULAJOK -----
--- IGAZGATÓK---------
--- ÁGAZATVEZETŐK---------
---- CSOPORTVEZETŐK-----------
------- OSZTÁLYVEZETŐK--------------
--------------BEOSZTOTTAK-----------------

Ez egy cég "piramisa"...ti dolgoztok a mókuskerékben azért, hogy AZOKNAK, AKIK A LEGTETEJÉN VANNAK, legyen kibaszott sok pénze, amennyi nektek sosem lesz, mert nem tudjátok mi az mlm rendszer, a cdt, és a tvi... ráadásul tulajdonosok sosem lesztek... azt nem értem, hogy mi közötök az mlm hez, meg az általatok piramisjátéknak nevezett dolgokhoz (tvi, cdt..)

ha nem vagytok benne, minek dumáltok, hogy nemjó, meg átverés...ne ugass bele, Téged nem érdekel, szevasz..lesz majd más, aki meggazdagszik helyetted, ne félj. aki nem beszari, és nem kérdez összevissza...meg kételkedik, hanem befizet és csinálja, és csinálja...kussol, érted?:) én se ugatok bele, hogyan számold a pénzt a tescoban pénztárosként, vagy hogyan vezesd a kamionod, vagy söpörd az utcát baszod:)

elegem van, hogy a hülye pattogásaitok miatt, meg UNATKOZÁSOTOK miatt egy csomó emberben megrengett a bizalom...és így havi 2 milla helyett csak 1.8 jön be.. majd én is szemetelek, hogy kirúgjanak titeket, pedig nem is ti vagytok a hibásak...unatkoztok, hogy leveleket írtok meg bíróságra jártok?? látom...tudjátok egy mlm es 2x annyit dolgozik az elején, mint egy alkalmazott, mert felfogja, hogy itt magának dolgozik az ember nem egy seggfej cégnek...és mi vagyunk buták..jesszus

Gwendir8 2010.03.16. 18:59:04

Üdv!

Annó tagja voltam a Sciennetnek...ez ugyan az:D ugyan úgy megbukhat mint az és ez csak a fentebb lévő kapzsi emberkéken múlik.Am én sem pártolom inkább mennyen el minden kedves gyémánt tulajdonos DOLGOZNI!! és ne a kisemberek pénzét lopjátok mint drága politikusaink:)

Ja béke meg ilyenek

Gwendir8 2010.03.16. 19:01:41

jahh és még annyi hogy ha ennyire tiszta játék (amit ti is tudtok kedves tagok hogy nem az)de ez lényegtelen is akkor mi a a lőcsért reklámozzátok itt??

Balázs112233 2010.03.16. 19:08:12

minden piramis... a kisiskolás, aki az elsőben kezd, megy egyre fölfele, aztán beszűkül a dolog, egyre kevesebb lehetőség van...

pilótajáték az illegális, ahol nincs termék érted, és egymásnak küldözgetik a pénzeket az emberek. mindenhol van termék, de nem a termék a lényeg, hanem a pénz. ezt meg lehet csinálni gyufaszállal is, nem kell hozzá gyémánt se utazás, se tőzsdeprogram...csak ez a kicsit hülyébbeknek van, hogy jééé gyémánt dejó... nemmindegy mi a termék? termék kell vagy lóvé... pénz így is úgyis van benne...mindenki eldöntheti, hogy beszáll e vagy sem...ennyi. miért illegális ez? az az illegális, ha pisztolyt tartanak a fejedhez, hogy " fizess be baszdmeg"...de itt nincs ilyen, nem vagy kényszerítve...ha befizetsz 20 millát egy magas kockázatú befektetésbe bűnt követsz el? nem...ha nem kapod vissza a pénzed, van jogod reklamálni? nincs, mert tudod, hogy magas kock-zatú volt, és simán elbukhattad könnyen a pénzt...jön a hülye állam az illegalitással...fosik, hogy nem neki dolgozunk hanem külföldi cégnek.. ő a legnagyobb csaló.. mire bíztat? ezen a héten az ötös lottó főnyereménye...x ...ezért fizess be többszáz vagy több ezer, akár tízezer forintot, a SEMMIRE. mert 1 a 44 millióhoz, hogy nyersz baszod...de neeem, az nem illegális. magyarul arra bíztat a köcsög állam, hogy dobj ki pénzt az ABLAKON!!!! a legtöbb hülye ott van. Te lottózol?...seggfej....de nem piramisozol. ki az iq fighter...a kaszinózás nem tiltott? mindenki tudja, hogy a ház nyer...persze, mert az állami kasszába folyik a lóvé..hiszen a kaszinók nagy része állami tulajdonban van...no comment, na, megyek squash-olni...

Balázs112233 2010.03.16. 19:09:21

talán ezért, mert tiszta...Te mondtad ki...

szaszalino 2010.03.16. 20:24:25

@Balázs112233: Baszki öcsém, neked annyi eszed van, mint nekem felesleg!
Ha mindenki ebben a faszrágó üzletben dolgozna, akkor ki a faszomat vennél rá a marhaságokra?.
Ha nem lenének azok az emberek, aki a vállalatok, cégek úgymond, ahogyan te látod, piramisát építgetik, akkor ki a lófaszt szervezgetnél be?
Közben, ki a faszom termelné meg a pofádba a zabálni valót?
Honnét az apádfaszáról szopnál üzemanyagot? Ki ruházná a segged?
Fenntartanád akkor is magad a TDI meg a CDT hálózatépítéséből?
Ne nézd már le azokat ennyire, akik hozzásegítenek ahhoz, hogy szarni is tudj!
Tudod, ha én ékszert akarok venni az asszonynak bemegyek az üzletbe ’oszt megveszem. Ezért a faszom fog várni majd hónapokat és ha egyáltalán küldik is, ha küldik.
Jól néznék ki, ha bemennék a pékségbe kenyérért, és elzavarna a pék a halál faszára, de közben elkérné a kenyér árát, és azt mondaná, hogy majd csak akkor kapok kenyeret, ha majd viszek két vásárlót, és majd egy hét múlva kenyér is lesz talán.
Mi a faszság lenne az akkor?
Nem hálózatépítés???
…amúgy meg szopd ki a pék faszát!!!

pannonfunk 2010.03.16. 20:35:30

@Balázs112233: Ez de bájos, amikor kimondod az igazságot, és hamis konklúziót vonsz le.

Igen, a cégvezetés piramis. Azonban ott tudod, hogy alkalmazottként lépsz be, tehát a fizetésed nem fogja megközelíteni a felsővezetőéket. Egyébként ha jutottál feljebb jól működő cégben, akkor tudod, hogy a vezetők sem lógnak, hanem megdolgoznak a pénzükért.

Ezzel szemben a piramisjátékban is tényleg vannak, akik megszedik magukat, csak nincs nyílvános információ arról, hogy amikor valaki belép, akkor hol áll a piramison, és mennyi esélye van arra, hogy pénzt szerez.

Valóban, a piramisjáték is szerencsejáték. Abban különbözik a lottótól, hogy nem tudod, mennyi a nyerési esélyed. Lottóban ki tudod számolni, hogy 1 a 44 millióhoz az, hogy ötösöd lesz, kb. 1 a százezerhez, hogy négyesed lesz, és így tovább. A piramisjátékban tudod az esélyeket? Tájékoztatják a belépőket? Az esélyek exponenciálisan csökkennek, ahogyan megyünk előre az időben, a később belépőknek gyakorlatilag annyi esélyük sincsen arra, hogy meggazdagodjanak, mint a lottó ötösre. Az esély nem nagyon kicsire csökken le, hanem nullára. Ha elfogynak a környékedről a bepalizható alakok, akkor nem nagyon pici az esélye arra, hogy haszonnal jössz ki belőle, hanem 0!

A bűncselekményt nem ott követed el, amikor te magad lépsz be, hanem akkor, amikor másokat rászedsz arra, hogy belépjenek. Senki nem mondja azt, hogy "Figyusz, fizess be 250 dollárt, mert akkor én kapok x dollár jutalékot, Te viszont nem fogod visszakapni a pénzedet, mert a városban Te vagy az ezerötszázadik palimadár, akit a barátaim meg jómagam behülyítünk, tehát Te már nem fogsz senkit sem találni, akinek a jutalékából pénzt szerezhetnél". EZ lenne a korrekt tájékoztatás. Node ki lépne be erre? Ehelyett azt mondják, hogy nekem sikerült, akkor másnak miért ne? És ez a becsapás, ugyanis a másik sikeréből nem következik az, hogy Te is sikeres leszel. SŐT, a piramisjáték tulajdonsága az, hogy minnél többen szedték meg magukat rajta, annál kisebb az esélye annak, hogy az újonnan belépők nyerjenek!

Pl. ebben is különbözik a lottótól. A lottóban mindenki azonos eséllyel indul. Itt szemlátomást páran már megszedték magukat, tehát az újonnan belépők törvényszerűen bukni fognak.

pannonfunk 2010.03.16. 20:43:44

@Balázs112233: Na, mószerólj be a főnöknél, hátha kirugnak :P

Az a helyzet, hogy ezért van állásom, mert jól dolgozom. Te meg szmlátomást későn léptél be. Az a helyzet, hogy nem azért vinnyogsz, mert 2 millió helyett csak 1.8 fog bejönni. Nagy túrót. Azért vinnyogsz, mert bukni fogsz, mert nem tudsz palimadarakat beszervezni magad alá.

Nagyon helyes, megérdemled. Menjél kubkolni, az egészséges, szívod a friss levegőt, sőt, még pénzt is kapsz érte.

Vagy menj el biztosítási matematikusnak, banki közgazdásznak, programozónak, Nyugat-Európába mérnöknek, és hétszámjegyű lesz a havi nettód. Ja, ahhoz tanulni kell, és nem kamu kommunikáció szakon...

szaszalino 2010.03.16. 20:50:45

@pannonfunk: …csak azt nem értem, hogy az édes faszomba jön neki 1,8 a kettő milla helyett, ha be sem lépett, csak regisztrált.
Belebukik a saját hazugságába a szerencsétlen…

LOL1 2010.03.17. 12:33:48

Üdv!

Szaszalino és pannonfunkk ti betegek vagytok. Szaszalino ezt honnan vetted?
"Elsősorban a károsultak a feljelentők, akik hiába várták idáig a cuccost, meg a zsetont, de valahogy nem akaródzik megjönni (ahogyan a cikkekben, és a híradóban is említik)
Összeszámolni sem tudják még, mennyi kár keletkezett."

szaszalino 2010.03.17. 19:42:49

@LOL1: Viszont egy dolog azért megnyugtató, hogy te egészséges vagy! Mindamellett, az élet realitásait, a tapasztalt józanész vezérli nálad, ahogyan az egy megfontolt emberhez illik. Mi veled ellenben, csak egy ügyeskedő, a munkát megvető, a simlis nyakatekert üzleteket hirdető és toborzó emberek vagyunk, és abban reménykedünk, hogy majd mások teremtik majd meg helyettünk a mi jólétünk.
A másik kérdésre pedig az a válasz: Rádió, Tv, Újság, Rendőrség, PSZÁF.

LOL1 2010.03.17. 19:54:46

Érdekes, én végig néztem az összes cikket, és néztem a tv híreket, hallgattam a rádiót, de arra jutottam, hogy bejelentés alapján vizsgálják az adott cégeket, tehát még közel sem biztos, hogy piramisjátékról van szó, ráadásul károsultakról sehol nem esik szó, úgyhogy légyszíves ha írsz valamit, akkor úgy írd ahogy a valóságban van.

LOL1 2010.03.17. 20:17:39

@szaszalino:
Köszi a linket, megnéztem. A freedom rocks-ról van benn szó, ez nyilvánvaló. Nem ismerem azt a céget, de el tudok képzelni veszteséget, mivel tözsdével foglalkozik. Azt hittem a TVI-nál, vagy CDT-nél voltak károsultak, csodálkoztam volna.

szaszalino 2010.03.17. 20:30:14

@LOL1: Látom intelligens ember vagy, bár kicsit süket, de intelligens. És csak azt hallod meg, amit akarsz, de azt gondolom, kár azon vitatkozni, amit esetleg csak te nem akarsz hallani, attól még azt mások hallják…
Na, ugorj neki még egyszer, és hallgasd végig, de a Tv2 oldalán is van egy jó video, nekem az is nagyon tetszett.

LOL1 2010.03.18. 08:22:33

Nézd, én nem akarok vitatkozni, mert semmi értelme. Mindenkinek van véleménye mindenről. Neked az, hogy piramisjátékokról van szó, bár én nem említeném a 3 céget egy kalap alatt. Károsultakról a TVI és CDT részéről még mindíg nincs tudomásom. Téged nyílván az sem győzne meg ha a vizsgálat során kimondanák, hogy legális üzletről van szó, te akkor is harcolnál ellene. Ezzel nincs is probléma. Csak az a bosszantó, hogy mindenhol be vannak feketítve a cégek. Teljes mértékben rájuk van írva, hogy piramisjátékok, holott még csak vizsgálat van, tehát meg kellene várni a vizsgálat erdményét, és utána lehet köpködni. A környezetembe van tudomásom olyan cégekről akik hetente 3-szor jelentik fel egymást, mert nem bírják elviselni, hogy a másiknak jobban megy. Ezzel sincs gond csak a vizsgálati költségek kifizetése gondolom az adófizetők pénzéből történik. Vannak mások is akiket fel lehetne jelenteni, mert mondjuk vállalkozok, hivatalosan nincsenek dolgozóik, de ahhoz képest minden héten árut szállítanak, ráadásul veszteséges a vállalkozásuk, 1 büdös forintot nem fizetnek adót, 30 milliós házba laknak, és luxus autóval járnak. Nem egy ilyen van, de ez legális, őket nem vizsgálják. Undorító! Nem értem miért baj az ha valaki lehetőséget keres. Bízom benne, hogy Magyarországon még van igazság, és bejelentik, hogy legális a rendszer.

pannonfunk 2010.03.18. 14:06:40

@LOL1: ja, majd úgy, mint az Il Ferronál. Annyira lesz legális. Meg mint a ScienNetnél...

Szerintem meg az gusztustalan, hogy nagy össznépi sárdobálásra játszol. Vannak hülyék, akik irigységből feljelentenek másokat, tehát itt is biztos arról van szó.

Az a baj, hogy nem csak a vizsgálat megy állami pénzből, hanem a becsapott és kisemmizett emberek segélye is. Attól tartok, hogy ez utóbbi lesz a nagyobb tétel. Mint pl. az Il Ferronál és a ScienNetnél is így történt. Arról nem is beszélve, hogy a nyomozók fizetését akkor is ki kel fizetni, ha éppen nem dolgoznak, mert minden szépen megy az országban, segélyeket meg csak akkor kell fizetni, ha kisemmiznek embereket.

LOL1 2010.03.18. 17:23:45

Szerintem azért meg kellene várni a végét. Mindegy én nem vitatkozok, úgyse mi döntjük el, se te se én, hanem erre megvannak a szakemberek. A sciennet ügynek egy kicsit utána kéne járnod mert szerintem az nem egészen úgy van ahogy gondolod, de ez sem az én problémám. A segélyeket meg meg lehet nézni, hogy kik kapják, de ebbe se menjünk bele, mert ezek a dolgok már személyiségi jogokat sértenek attól függetlenül, hogy szólás szabadság van. Nekem a TVI-ban van érdekeltségem, és az viszont a személyes dolgom hogy miért éppen ezt a céget választottam, hidd el megvannak az okaim, de ezek nem publikusak, a hozzászólásaidból ítélve ezeket az okokat soha nem értenéd meg, hacsak egyszer nem kerülsz ugyanebbe a helyzetbe, és ha tudnád mennyien vannak ebbe a helyzetbe.

pannonfunk 2010.03.18. 18:05:50

@LOL1: Már hogyne érteném meg. Meg akarod szedni magadat, és magasról letojod azt, hogy a rendszerből adódóan, azok már belefognak bukni, akiken Te a jutalékot kapod. Már hogyne érteném meg...

Azt is megértem, hogy rohadtul nem örülsz, annak, hogy itt van ez a blog, amit bárki elolvashat, és lehet, hogy a potenciális ügyfeleidnek egy részét nem sikerül csőbe húzni, mert sikeül nekik kinyitni a szemüket, mielőtt jól bebuknának.

Azt is megértem, hogy ideges vagy emiatt, én is az lennék a helyedbe. Szerencsére nem fordulhat elő, hogy olyan helyzetbe kerülök, mint Te, mert én termelésből élek és nem mások csőbehúzásából próbálok meggazdagodni.

LOL1 2010.03.18. 18:52:51

@pannonfunk:
Te tényleg beteg vagy. Erre csak azt tudom mondani, hogy LOL. Kettőnk közül szerintem te vagy az idegesebb. Azt hittem itt vannak "emberek" akikkel lehet értelmesen beszélgetni, tévedtem. Neked fogalmad sincs semmiről, főleg nem rólam. Én azért kivárom a végét. Nem értem miért nem teszed ezt te is. Könnyű vádaskodni, de bizonyítani annál nehezebb, ezt hagyjuk a szakemberekre.

szaszalino 2010.03.18. 20:55:56

@LOL1: …ugye, láttunk már jogi értelemben vett hihetetlen igazság bizonygatást, politikai meggyőződésből hitvallást, gazdasági indológiákat hirdető embereket, akik azt mondták, és hirdették, megváltják a világot. Életüket adták volna az elvért, és aztán, tessék megnézni, hol tartunk, mivé vált az országunk. A munkának nincs becsülete, lassan szégyellnie kell magát az embernek, ha munkából él meg, és kevesebbnek tekinti a társadalom egy bizonyos része azt az embert, akitől a simliskedés távol áll, és idegen számára. Felsőbbrendű érzéssel vagytok berendezkedve, mert balek a szemetekben az, aki naponta hajlandó rá, hogy elinduljon munkába, aki a kevesebbet többre tartja, mint hogy a csodában és mesében higgyen.
Szerintem az a beteges (felnőtt ember lévén) aki azt gondolja, hogy néhány cég csak arra vár, hogy téged akarjon gazdaggá tenni, és neked nincs más dolgod, csak leszakítani a gyümölcsöt.
…de igazad várjuk ki a végét.

dl.dropbox.com/u/3487685/TDI_TV2_szaszalino_archive.wmv

Balázs112233 2010.03.18. 22:38:25

látom nem volt szimpatikus a bejegyzéssorozatom az adminnak...sebaj...

Olvastam 1-2 kommentet még pár napja..talán emlékszem még rá.

Volt kultúrált, és kevésbé kultúrált hozzászólás is..

1. itt is tudja az ember, hogy mennyi az esélye, ugyan úgy mint a lottónál.. ha tudod, hogy minimum mondjuk 5 embert kell behoznod a rendszerbe, ahhoz, hogy pénzt kapj vissza...fel tudod mérni, hogy van e az ismerettségi körödben 5 olyan ember, akit érdekelhet a dolog. Akár még belépés előtt is érdeklődhetsz.. és mindenképp nagyobb az esély, mint egy 4 es vagy egy 5 ös lottóra... vagy fel tudod mérni, hogy az adott termék mennyire keresett a piacon, amivel az adott mlm cég foglalkozik...mennyire tudnád eladni.

Én így gondolom.

2. Nyílván azért csökken a "fizetésem", ill. jutalékom, mert sokan csalásnak hiszik a média miatt ezeket a cégeket....és kevesebben lépnek be. ez egyenesen arányos..nemtom melyik idióta írta, hogy "azért sírok, mert kevesebben lépnek be..." persze, hogy azért sírok..

3. nemtom miért gondolja mindenki, hogy az mlm-esek buták, meg iq fighterek... meghogy jössz azzal, hogy ha ny-ra mennék dolgozni, nem lenne elég a kommunikáció... miért nem vagyok mérnök, stb.. jogon végeztem egyébként, és ezekbe a rendszerekbe, a jókba, csomó híres, tanult ember van. pl. tvi-be Farkas Berci. nem reklámarcként, TAGKÉNT! a szponzorom a tvi-ban ismeri, és ő hozta be. (Igen, az úrhajós..)
Meg warren Buffett-nek (világn 10 leggazdagabb emberének egyike) sem véletlenül van több hálózati marketing cége. dolgozhatnék ügyvédként is...lehet kereshetnék még magyarországon is tisztán 2 milliót...de akkor megszakadnék a munkában, élhetnék félelemben, ha olyan embereket, embert védek... de inkább dolgozok itthon a gépen heti 10 órát kb.. mert ez a rendszer már olajozott, ha nem foglalkoznék vele, akkor is működne már, de élvezem, mert szeretnék még többet kihozni belőle.

a CDT 7 éve működik, és 7 éve fizet!!! 7 éve!! és van vagy 100 országban, kb. 10 elmaradottban megjelenik a médiában, hogy kamu, meghogy legyen valami hír...mert a tv2 meg rtl híradóban sokszor az a téma, hogy a rozi néni macskája felmászott a fára, és 6 tűzoltó szedte le szerencsétlent, 2 doboz kitekat segítségével..., pedig a macskák mindenki tudja, hogy whyskas-t vennének...

5. vagy 6. pont már nemtom... persze, hogy nem lenne gazdaság meg termelés, ha mindenki mlm-ezne..én nem azt mondtam...ha mindenki ügyvéd lenne, nem lenne orvos..mindenből kell valami. aki nem akar valami lenni, nem kezdi el fikázni azt, aki már az. pl. én nem akarok jógaoktató lenni, de nem is fikázom őket, hogy:. jéé, de hülye vagy, Te jógaoktató vagy..." nincs is szükségem jógaoktatóra, nem nélkülözöm, de mégse fikázom őket. had legyenek, és létezzenek. nem fogok jógás fórumokba írogatni, hogy "de hülyék vagytok ti jógaoktatók"...titeket se érdekel az mlm, vagy piramis..tökmind1..minek foglalkoztok vele? nem hal meg senki, nem sérül senki, megvannak a feltételek, mi kell ahhoz, hogy kapj vissza pénzt, mindenki eldönti, tudja e vállalni, ha belép, és kész..

itt olvasom a sok hülyeséget..." Te abból élsz, hogy másokat rászedsz"...te olyan idióta vagy mint nemtom..:) Te mit dolgozol? az, hogy eladok valamit, rászedés? akkor mindenki rászed mindenkit. a reklámokkal rászednek, hogy vegyél tejet meg sajtot, meg rászednek, hogy utazz ide meg oda... meg a Te munkaadód is rászedett, hogy dolgozz nála.. én nagyon nagyon hálás vagyok annak, aki "rászedett" és bevitt 1-2 jó rendszerbe, mert miattuk keresek 7 számjegyű összeget..nem úgy beszélek róla, hogy az a hülye aki rászedett, hanem hálával tartozok neki... áá najó, nem is foglalkozok többet ezzel mert csak felidegesítem magam és elmegy az időm...

szaszalino 2010.03.18. 23:07:06

@Balázs112233: Erőlködjél csak!
…de aztán nehogy nyögés legyen a vége :)

"ügyvédként is...lehet kereshetnék még magyarországon is tisztán 2 milliót...de akkor megszakadnék a munkában" (büdös a meló mi)
…igaz, én is követek el helyesírási hibát gyakran, de a szülőhazámat azért tudjam már, leírni helyesen: Magyarországon.
Másrészt, te azt íród, hogy nem fikázol, ez a bejegyzés meg egyfolytában az - de tudom-tudom, nem az. Viszont én fikázom, és nem íróm azt: - hogy de nem ám, sőt.
Aki meg hétszámjegyben keresi a tejbe-valót, az nem itt nyafog(na)
Én Bentley GT-vel járok dolgozni.
Na, nem is olyan nehéz ilyeneket írni…
…megy ez nekem.
Lehetek akkor CDT üzletkötő így már én is???
Na? - ugye lehetek???
Te, szerncsétlen...

LOL1 2010.03.19. 08:18:52

@szaszalino:
Ez az utolsó hozzászólásom. Itt nem lehet beszélgetni. Ti olyan okos emberek vagytok, hogy hihetetlen. A CDT és TVI globálisan működik, a TVI már 200, a CDT szerintem több országban is működik. Érdekes módon sehol nincs probléma a rendszerekkel, csak itt Magyarországon. Miért van ez? Mi magyarok ilyan okosak vagyunk? Rajtunk (magyarokon) kívül ennyi hülye ember lenne, hogy ilyen rendszerekkel foglalkoznak, és kisemmizik saját országukat, hogy a piramis tetején lévők jól éljenek? Én nem így gondolom, és szerintem ezt ti sem hiszitek el. Ha ilyen okosak vagyunk, miért tart itt ez az ország? Miért nincsenek munkahelyek, ahol az emberek "megdolgozhatnak" a pénzükért? Ha valakinek van munkahelye miért kell a munkáltatónak, vagyis a főnöknek, aki fasza gyerek, ellehetetleníteni a munkavégzést a dolgozó számára? Ha a főnököd megkérdezi melyik a fontosabb a munkahely vagy a család, melyiket választanád? A maszekok miért nem jelentik be a dolgozókat? A mi országunk tökéletes. A CDT-t Ausztráliába beperelték, és pert nyert. Tegyük fel, hogy hazudok és pert vesztettek. Folyamatosan figyelem a TVI oldalát a belépőket, hogy honnan jöttek, rengeteg az Ausztrál belépő. Miért? Ha ott tiltott miért lépnek be? Ennyi hülye ember lenne? Nézzetek már ki a fejetekből egy kicsit.

Az admintól kérem törölje a regisztrációmat, ilyen beszélgetésekbe én nem veszek részt. Az ember kérdez valamit aztán jönnek a hülyeségekkel. Mindenki foglalkozzon magával, és ha vádaskodik akkor bizonyítson.

LOL1 2010.03.19. 08:22:29

@LOL1:

Ja és kérem a hozzászólásaim törlését is, mert ennek így semmi értelme. Azt hittem egy blog azért van, hogy az ember leírhatja a véleményét, de ezek szerint tévedtem. Lehet hogy tényleg én vagyok hülye?

pannonfunk 2010.03.19. 14:17:13

@LOL1: Nem te vagy a hülye, ezt senki nem állította. Szerintem te nagyon is okos és rafinált vagy.

Azok a szerencsétlenek a hülyék, akiket beszervezel magad alá, te megkapod utánuk a jutalékot, ők meg buknak...

maholnap · http://koklerbroker.blog.hu/ 2010.03.21. 20:56:27

hu.wikipedia.org/wiki/Alb%C3%A1nia_gazdas%C3%A1ga Albániát már egyszer tönkre tette a piramisjárék. Senki semmivel nem törődött, csak belépett a pilótajátékba többször is.

1997 elején egész Albániát átfogó piramisjáték megdőlése miatt robbant ki a polgárháború. Ez ma már történelem.

A XVII. századi holland tulipánhagyma őrület annyira közismert alap, sőt tananyag a tőzsdések körében, hogy igazából nem ragozza el újra és újra senki: ha azt mondjuk tulipánhagyma, akkor minden tőzsdés tudja miről van szó. Persze az újszülött nem tudja. És a mindennapos BUX csúcsokat, illetve a legtudatlanabbak az új és újabb MLM szerveződéseket látva megbolondulnak.

Mielőtt valaki bármelyik "megrendíthetetlenül" emelkedőnek tűnő MLM-be belevág, mindenképp gondolkodjon el a világ eddigi legnagyobb pilótajátékáról, a holland tulipánhagyma őrületről!

istdem 2010.03.26. 09:00:27

www.cdtforever.com/eclipse/rep/client/index.cfm?mode=entry&rep=hungaryblog&entry=8757B1F0-3048-59E6-262BF301B0AAB1D4
Ez egy hivatalos állásfoglalás a cégtöl. Ha meg nem birsz magaddal vedd az irányt a börtönbe mert nem vagy tisztességes csak egy nagy GANÉ.

szaszalino 2010.03.26. 18:06:59

@istdem: Gyenge, és erőltetett minden egyes leírt gondolat az oldalon, sőt, jogi értelemben rendkívül semmitmondó.
Ilyet, itt ezen az oldalon mi is tudunk írni, sőt, ez az oldal arról szól, hogy: szerintem…
Én valamiről így-vagy úgy gondolom.
A hivatalos magyar oldal, inkább hasonlít egy "üzletkötő" internetes iroda átszabott változatára, és a "szerintem ügynöke" leírja az Ő egyoldalú "szerintem" komolytalanságát, de véletlenül sem egy vérprofi cég közleményeként lehet értelmezni.
Nevetséges, hogy egy szintre állítja be önmagával szemben a Coca-Cola vagy a Microsoft termékeit, holott az üzletpolitika még csak közel sem azonos struktúrában történik. Ezen cég innovációja pedig még csak szóba sem jöhet az említett cégekkel. Ez pont olyan érdekes dolog lenne, ha én kölcsönadok valakinek pénzt, és máris az OTP-hez hasonlítanám magamat.
Egy valamire való cég, ha annyira-nagyra tartja magát, az egy hivatalos képviselttel lenne jelen az adott országban, jogi vonatkozásban cégbíróságon bejegyzett, felelősségre vonható irodával rendelkezne.

istdem 2010.03.27. 13:11:22

Akkor adjon konkrét üzleti ajánlatot ami törvényes és nyereséges is, vagy hol csatlakozhatok a maguk üzletéhez.
Elöre is köszönöm-

szaszalino 2010.03.27. 15:11:40

@istdem: Kicsit feldobtad a labdát (törvényes, és nyereséges címmel) na, mindegy…
Másrészt, nem vagyok munkaközvetítő sem
Az én tanult szakmámban elég sikeres vagyok, igaz, nem milliókat keresek, de megélek belőle. Javasolnám az ez irányú orientációt, megélni abból, amihez értünk. Én a gyémánteladásban ma nem látom a kiutat, sem hálózatban, sem hálózaton kívül. A környezetemben van olyan ember, és sajnos nem egy olyan ember, aki napi kenyérgondokkal küszködik. Az egész ország senyved, még az is összehúzza magát, akinek jól megy, de mi gyémántot akarunk adni-venni, ilyen-olyan hálózatot építeni, mikor a gazdaságunknak nincs olyan produktuma, hogy felesleges fogyasztást tudjon felvenni és haszontalan dolgokat vásároljon.
Ébredjünk már fel…
Persze, értem én, aki ebből szeretne megélni, most rágja a körmét, és minden lehetőséget igyekszik megragadni (sajnos olyanok is vannak, akik csalnak, hazudoznak, és becsapnak, ahol gomba mód nőnek ki a földből az ígéret földjét kínáló üzletek) de ez a piac, nem az a piac, ez Magyarország, ahol az emberek eddig hitelből éltek, most meg igyekeznek a kevesebbel is beérni, effektíve, nincs kereslet még a hétköznapi termékek iránt sem.
20 éve, hogy ebben az országban megjelent az MLM rendszer, különböző formában, de még nem láttam a környezetemben élő embert hosszútávon ebből megélni. Olyat már láttam, akinek ráment a családja, a lakása, mert túlságosan bizakodó volt, most meg fizeti a gyerektartást, az albérletét, és még egy normálisnak mondható nő sem áll vele szóba…

istdem 2010.03.28. 10:24:45

Kedves koléga én csak tanácsot és nem munkaközvetítést kértem volna mert mint szívbeteg és 40eFt jövedelemböl megélni nem lehet. Ezért gondoltam van használható ötleted és nem magasra dobott labda. Annyi tapasztalatom is van ahol nagy összegeket igérnek az nem korrekt üzlet. Sajnos én nem dicskedhetek avval hogy tanult szakmámban dolgozhassak mert az okozta a 3 szívmütétemet.

szaszalino 2010.03.28. 20:15:03

@istdem: Nincs egyszerű életed. Megértelek, ha keresed a kiutat, ehhez képpest én baromi szerencsés vagyok, csupán ilyenkor döbben rá az ember, mikor egy pillanatra bepillantást enged egy ember az életébe, mi az, ami nekem természetes, másnak meg egy falat kenyér. Hidd el, szívesen adnék neked tanácsot, de hosszú percekig itt ültem a monitorom előtt, és csak bámultam magam elé, mert erre nem tudok neked mit mondani. Sajnálom, hogy ennyire férges a rendszerünk, és hogy emberek taszítanak embereket kilátástalanságba, hiszen gondolom, nem magadtól találtad ki, hogy ezentúl te csak 40 ezret akarsz kapni ellátásként, és megelégszel vele. Ezeket az embereket, akik, képesek 40 ezret odaítélni embereknek, fél évig elzárnám őket minden más lehetőségtől, és a kezébe nyomnám ezt az összeget, és mutassa meg, mit és hogyan kell csinálni, hogy életben maradjon.
Tényleg, nagyon sajnálom…
Minden jót!

delie 2010.03.31. 03:37:11

Dolgozzatok Emberek!
Segítek: Munka az, aminek a saját fizetéseden kívül is van maradandó eredménye.

istdem 2010.04.03. 16:47:33

delie
Ha egészséges vagy dolgozz, ha nem meg dögölj meg

giggi43 2010.04.11. 21:17:19

Van két mátrix rendszer -CDT, TVI - amit nem ismernek sokan Mo-ona matrix lényege, hogy aki kifutott a körből, ujra beáll utolsónak. Ezért aztán mindenki sorra kerül - ez egy nyertes rendszer. Mindkét rendszerbe egyszer fizettek be és kezelitek a netirodátokat, amit a cégek biztositanak részünkre. Ez egy nagyon jó online vásárlás és utazás rendelés /jóval olcsóbb utak/Az utazók olyan gondja is megoldódik pl. hogy csődbe megy az utazási iroda ezért ugrott a befizetés stb.Ha belegondoltok abbas, hogy Mo. gyémánt tulajdonosok országa lesz. Minthogy mindkét cég fizet a reklámtevékenységünkért pénzhez jutunk amiért adozunk, a gyémántokért vámot fizetünk a nemzeti büdzsét is dagasztjuk, nemcsak a zsebünket. Nem fujolni kell, gyertek el egy bemutatóra, ahol megértitek a nyerő rendszert.Ha megkeresnek a CDT, TVI-val csatlakozz nem bánod meg!

Turbyna 2010.05.19. 12:26:55

Még mindig vannak olyanok akik hisznek ebben? Időről időre megjelennek új és új piramisjátékok csak most mátrixnak hívják, de a lényeg ugyan az. "mátrix" azt sem tudja a tudatlan paraszt hogy ez mit jelent, csak nyomja, hogy ez nem piramis hanem mátrix meg ciklikus. Próbálják fedetten hivatalos formába önteni ezeket, de előbb utóbb összeomlik és borul a bili. Akik ezeket kitalálják nagyon jók matekból és valószínű joggal is tisztában vannak, de mire azokhoz ér a lánc akik munkából élnek, és ebből akarnak meggazdagodni nagyon gyengék matekból. Remélem hamarosan a lánc minden tagját csalással fogják vádolni és büntetni is. Tömegeket károsítanak meg ezekkel az üzletekkel és mire összeomlana a cégnek már híre hamva sem lesz, mert csődöt jelent.

zorro413 2010.08.31. 18:29:25

@giggi43: Párhozzászólás és kérdésem lenne.Miért nem találok képeket a TVI-os utazásokról mondjuk bahamai utakról. Valaki bevizsgáltatta a gyémántot, hogy mennyit ér? Hogy is van ez a büdzsé dagasztás, az itt megkeresett pénzed eltolod a világ másik felére majd később kapsz egy követ?

pannonfunk 2010.09.01. 11:37:51

@zorro413: BiSztos személyiségi okok miatt nincsenek képek a bahamai utakról :P

Reactor 2017.05.10. 01:01:59

Na, léptek valamit a zsernyákok, lecsukták az átverés szervezőit?
Ha (még) nem, akkor se lepődök meg. Minek foglalkozzanak bűnüldözéssel, ugyanmá', inkább a náci-rasszista-trappista gárdistákat kergetik, meg a vasúti átjárónál trafiznak, abbó' gyün a mánni. Hogy körülöttük tombol az anarchia, leszarják, a fizetésüket ígyis-úgyis megkapják ugye. Szánalmas legalja bohócok gyülekezete.

@Mlmjoc: Először is, az MLM-ek konkrétan azzal indítanak, hogy gazdagodj pár óra munkával, tehát ha ez nem történik meg, akkor az átverés ténye megáll.
Másodsorban hogy "dolgozzon" az ember azzal, hogy megvesz egy fingomnyi értéktelen ipari gyémántot? Ha ilyet akarok, kiszedem a lemezjátszó tűjéből bmag. 50 dollárt nem ér, nemhogy 120-at. Arra befizetek, hogy te majd találsz egy ékszerészt, aki ötven dolcsinál többet adna érte.
Valamint azt is magyarázd már meg pls, hogyha ez a bombaüzlet ennyire óriási nyereséggel kecsegtet, és nem kell hozzá 8 általános végzettség, semmi papír meg diploma se, miért nem oldotta meg a munkanélküliség problémáját? Bizonyára mert a Matolcsidióta 47 ezer forintjából tengődő mélyszegények nem akarnak meggazdagodni, azért nem...kitaláltam?
Tudod aranyapám, olyan érdekes, hogy valahányszor felmerül ez a kérdés az MLM-ről és a munkanélküliségről, valahogy mindig csak kínos magyarázkodást, anyázást, vagy moderálást kapok válaszul. Sajnálatos módon az utóbbi nem áll módodban, úgyhogy hajrá, kezdhetsz magyarázkodni és anyázni, esetleg mindkettőt egyszerre. Csak ne csodálkozz, ha az egyik fröccsenésed után páros lábbal repülsz majd a Blog.hu-ról, te meg nem értett pénzügyi zseni, te.

@diamondagi: Aha, havi 500 ezret keresel, amikor egy 3 diplomás, 4 nyelvvizsgás illető Budapesten nem keres annyit :DDDDD
Ilyen szép meséket én is ki tudok találni. Ferrárim van a garázsba, de nemmutatommeg, bibííííí! Neked nincs Ferrárid a garázsba? Pfüj, biztos egy irigy seggfej vagy! Megkövezni!
Na kb. ennyire vehető komolyan az az orbitális ökörség, amit összekínlódtál. Ennél még Pataky Attila ufós sztorijai is hitelesebbek.
Mindenesetre tőled is megkérdezem azt, amit a másik jeles MLM-huszáról: miért nem oldja meg a munkanélküliség problémáját ez a csuda fantasztikus üzlet? Hisz mindenki jól járna: a munkaadó is, a munkavállaló is, az ország is.
Azóta se látom, hogy gyémántügyi nagyhatalom lennénk, de azért kíváncsian várom a magyarázatodat. Az anyázás, köpkölődés része nem érdekel, a tényeket fogom méltányolni, úgyhogy az első ötezer karaktert akár le se írd.

@csakNorris: "Magyar ország" egybeírandó. Amúgy azóta sikerült már összekuporgatni a pénzecskét legalább egy középszintű ügyvédre, és jóóóóól beperelni a bloggazdát?
Épeszű jogász már a portán körberöhög a baromságaiddal, barátom.

@Balázs112233: A részvénytársaság nem piramis...maximum lánchegység lenne. Közgazdaságtan: elégtelen, leülhetsz. Az ostoba pedig te vagy.
süti beállítások módosítása